Tallinnan Audentes Fitness liikuntakeskus

Audentes Fitness liikuntakeskus toimii Tondin asuinalueella Tallinnan kaupunkia, Kristiinen kaupunginosassa.

Liikuntakeskus sisältää harrastustiloina modernin uimahallin, kuntosalin, salin ryhmäliikuntaa varten, sekä squash-saleja.

Audentes Fitness liikuntakeskus TallinnaKeskus on ollut avoinna vuodesta 2008, alkuun nimen Ritual Spordikeskus alla, ja kesäkuusta 2010 nykyisellä nimellä.

Treenaamassa voi käydä yhden kerran lipuilla kuin myös keskuksen jäsenenä.

Kuntosali on yli 600 m² kokoinen, avara ja valoisa tila, josta löytyy laaja valikoima laitteita monipuoliseen voimaharjoitteluun sekä aerobiseen liikuntaan.

Tilana kuntosali on jaettu kolmeen osaan – cardio-laitteet, voimaharjoittelulaitteet, ja vapaat painot.

Audentes Fitness kuntosali Tallinna

Ryhmäliikunta tapahtuu keskuksen kolmessa erityylisessä tilavassa salissa.

Audentes Fitness ryhmäliikuntavaihtoehdoista löytyy ratkaisuja niin alkajille kuin edistyneillekin hyödyllisten harjoitusten suhteen.

Audentes Fitness ryhmäliikuntasali Tallinna

Vaihtoehtoihin lukeutuvat niin enemmän lihaksia rasittavia tunteja, tanssitunteja, kuin myös rauhallisimpia, ruumiin ja mielen tasapainoa hakevia liikuntamuotoja.

Ryhmäliikuntatunteja ovat BODYVIVE, BODYPUMP, Dance&Body, Gymstick, Interval Body, Kõht/Selg/Tuhar (Vatsa/Selkä/Pakarat), Kõht/Selg/Tuhar 45, TRX, TRX45, BODYATTACK, BODYCOMBAT, Bosu, FitBall, BalletTone…

…BODYJAM, Dance, Zumba, Balance&Toning, BODYBALANCE, BodyMind, Hatha Yoga, Pilates, PowerYoga, Seljateraapia (Selkäterapia), Shindo, Streching 60`, Strech 30`, Fitness Boxing, Jooksutreening 75 (Juoksutreenaus)…

…Jõusaali ”TÄHT” ÜKE (kuntosali), Tai Boxing (thainyrkkeily), Abs 30`, CXWorx, GRIT STRENGTH, ja Plyo.

Uimahallikompleksissa vierailijat voivat nauttia kuusikaistaisesta, 25 metriä pitkästä uima-altaasta, lasten uima-altaasta, kahdesta porealtaasta, sekä suomalaisesta saunasta ja höyrysaunasta.

Audentes Fitness uimahalli Tallinna

Uima-altaiden luona järjestetään lisäksi ryhmäliikuntaa kuten vesivoimistelua ja Aquafit-tunteja, sekä uimaopetusta lapsille & aikuisille.

Vesiliikunnan ryhmätunteja ovat kokonaisuutena AquaBox, AquaFit, AquaGym, AquaMix, AquaTone, AquaPOWER 60 min, Aqua Run & Tone, Süvavesi, sekä Väikelaste ujumine (pienten lasten uimaharjoittelu).

Audentes Fitness squash sali TallinnaKeskuksen squash-salit tarjoavat hyvän vastapainon kuntosali- ja ryhmäliikuntamuodoille.

Audentes Fitnessissa on 2 squash-salia, jotka ovat avoinna niin yksittäisille kertakävijöille kuin keskuksen jäsenillekin.

Squashin pelaamista varten voit vuokrata liikuntakeskuksesta mailat ja ostaa tarvittavat pallot.

Oheispalveluihin Audentes Fitnessissä lukeutuu lasten leikkihuone, jossa vanhempien treenaamisen ajan lapset voivat leikkiä pätevien ohjaajien valvonnassa.

Audentes Fitness
Tondi 84
11316 Tallinna
Aukioloajat: 01.06–31.08 ma-pe klo 6:30-22, la-su klo 8-20, 01.09–31.05 ma-pe klo 6:30-23, la-su klo 8-22
www.audentesfitness.ee

Audentesin tiloista on olemassa virtuaaliesittely, osoitteessa www.audentesfitness.ee/public/vt/index.html.

Voit tutustua keskuksen ajankohtaisiin tapahtumiin ja toimintaan myös Audentesin Facebook-sivujen avulla (www.facebook.com/AudentesFitness).