Tallinnan Avis autovuokraamot

Avis autovuokraamolla on Tallinnan kaupungissa kaksi toimipaikkaa, mukaanlukien kaupungin kansainvälisen lentokentän palvelupiste.

Autovuokraamo on ollut edustettuna paikallisella lisenssillä vuodesta 1992 saakka.

Avis autovuokraamo Tallinnan lentokenttäSama virolainen konserni (Ideal Group) pyörittää Aviksen vuokraustoimintaa nykyisin myös Latviassa ja Liettuassa.

Viron puitteissa Avis omaa yli sadan vuokra-auton kaluston, erilaisissa autoluokissa ja hintatasoissa, kaikille soveltuvina vaihtoehtoina.

Avis vuokra-autot ovat aina hyvin huollettuja, ja niillä on alhainen ajomäärä / mittarilukema.

Voit vuokrata ajoneuvon lomaa varten, liikematkalle, tai viikonlopun shoppailukäyntiä silmälläpitäen – Aviksella on aina soveltuva auto valikoimissaan.

Suosittuja autokategorioita ovat esimerkiksi pienet taloudelliset autot, käytännölliset farmarit, elegantit sedan-autot, katumaasturit, tilautot, sekä suuret pakettiautot.

Autonvuokrauksen oheen yhtiölle on muodostunut monipuolisesti muitakin palveluita, mukaanlukien autonvuokraus kuljettajalla, leasing-toiminnot, Plus Rental autonvuokraukset, sekä yhtiöiden autokaluston hallinnointipalvelut.

Jos matkustat Tallinnasta eteenpäin muualle maailmaan, vuonna 1946 perustetulla Avis konsernilla on kaiken kaikkiaan yli 5000 palvelupistettä globaalisti, 170:ssä eri maassa.

Euroopassa Avis on ollut mukana autonvuokraus markkinoilla vuodesta 1953 saakka.

Voit varata autonvuokrauksen suoraan Aviksen verkkosivujen kautta, www.avis.ee.

Tallinnan Avis autovuokraamot

Avis Lennujaam (lentokenttä)
Tartu mnt 101
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8:30-18 (etukäteen tilatut autot myös muina aikoina)
www.avis.ee

Avis Tallinna
Järvevana tee 9
11314 Tallinna
www.avis.ee

Avis autovuokraamot muualla Virossa

Avis Pärnu (Hotell Pärnu)
Rüütli 44
80011 Pärnu
www.avis.ee

Avis Tartu
Vallikraavi 2
51003 Tartto
www.avis.ee

Viron Avis ketjulla on olemassa omat Facebook-sivunsa, osoitteessa www.facebook.com/AvisAutorent, jossa kerrotaan yhtiön ajankohtaisista uutisista maassa ja maailmanlaajuisesti.