Tallinnan baarit ja pubit

Alkoholijuomien kotimaahan hakemisen ohella Tallinnan baarit ja pubit tarjoavat paikan nauttia halvoista oluista, muista juomista, sekä maukkaista ruoista viihtyisissä tiloissa jo matkan aikana.

Nämä paikat ovat erinomaisia paikkoja viettää iltaa, mutta kaupungin pubiravintola ja baarit operoivat myös päivällä, tarjoillen kohtuuhintoisia aterioita hintatietoiselle asiakaskunnalle..

Lähinnä paikallisia palvelevat pub-ravintola sisältävät usein ruokalistan, jossa painotuksena ovat mm. schnitzelit ja perunat, kun taas turisteja houkuttelevat paikat tarjoavat valikoimissaan kaikkea aina Tandoori-kanasta englantilaiseen aamiaiseen saakka.

Yksi näiden paikkojen edullisimmista ruokailuvaihtoehdoista on yleensä päivän lounasspesiaali (‘päevapraad’), jonka löydät tyypillisesti kirjoitettuna liitutaululle hintansa kera.

Alfredi Pubi
Rahumäe tee 25
11614 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 100
Aukioloajat: ma-ti klo 12-23, ke-to klo 12-24, pe-la klo 12-02, su klo 12-22
www.alfred.ee

Nõmmen kaupunginosassa, kaupungin laitamilla sijaitsevan Alfredi Pubin asiakaskunta koostuu suurelta osiltaan paikallisista vierailijoista, sillä paikka on syrjässä suhteessa suurimpiin turistikohteisiin.

Paikalliset ovat ottaneet Alfredi Pubin kantapaikakseen sen eloisan ilmapiirin, ja iloisen, kodikkaan sisustuksen ansiosta.

Lämpiminä kuukausina pubin kaunis, lehtevä puutarha on suosittu paikka tulla nauttimaan aurinkoisesta päivästä ruoan ja juomien ääressä.

Arizona Saloon
Viru 6
10140 Tallinna
www.facebook.com/arizonabar.tallinn

Arizona Saloon baari Tallinna

Arizona Salooniin sisäänkäydessäsi tunnet kuin matkustaneesi aidon Tex-Mex paikkakunnan takamaille.

Viru-kadun keskeisen sijaintinsa ansiosta paikka on suosittu käyntikohde paikallisten keskuudessa, mutta myös turistileidien ja -cowboyden parissa, jotka ovat vain kulkemassa kaupungin läpi.

Saloonan ruokalistalta löytyvät kuumat ja mausteiset meksikolaiset herkut, amerikkalaisen tyyliset grilli-ateriat, sekä runsaat salaatit.

Beer Garden
Inseneri 1
10111 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 11-24, pe-la klo 11-03
www.beergarden.ee

Tallinnan vanhastakaupungista löytyvä Beer Garden tarjoaa herkullista ruokaa, miellyttävän ruokailumiljöön, sekä eksklusiivisen valikoiman oluita.

Beer House
Dunkri 5
10123 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 300
Asiakaspaikkoja (ulkona): 140
Aukioloajat: su-to klo 11-24, pe-la klo 11-02
www.beerhouse.ee

Mikään ei sovellu niin hyvin ruoan kyytipojaksi kuin olut, ja Beer House ravintola-panimossa voit nauttia näiden kahden yhdistelmästä.

Tämä tilava, myös panimona toimiva pub-ravintola sijaitsee lähellä raatihuoneentoria, ja tuottaa itse seitsemää maukasta olutlaatua, joista voit nauttia runsaan aterian kanssa, tai ostaa mukaan vaikkapa kotiin saunajuomaksi.

Torstai-lauantai välillä Beer Housessa on tarjolla live-musiikkia.

Black Rose Viimsi Pub
Randvere tee 11, Haabneeme
74001 Harjumaa
Asiakaspaikkoja: 170
Aukioloajat: su-to klo 11-24, pe-la klo 11-02
et-ee.facebook.com/pages/Black-Rose-Pub/1446538652268804

Viimsin (Harjumaa) puolella sijaitseva Black Rose Pub on osa suosittua viihde-ja rentoutumiskeskus Viimsi Tervis SPA hotellia, tarjoten mojovia aterioita sekä hauskanpitoa ja vapaa-ajanviihdettä.

Iltaisin tiloissa on tarjolla live-musiikkia, ja voit seurata ystäviesi kanssa urheilutapahtumia paikan laajakangas TV-ruuduilta.

Mistä tahansa pubin istuinpaikalta on hyvät näkymät sekä kuvaruuduille että paikan esiintymislavalle.

Black Rose tarjoaa päivän erikoisannoksia arkipäivisin, kuin myös erikoisruokia menussaan lapsia varten.

Brewery Club
Pikk 1
10133 Tallinna
Aukioloajat: ma-ke klo 12-01, to-la klo 12-03, su klo 12-01
www.brewery.ee

Tallinnan vanhassakaupungissa, vanhassa Pärli-kompleksissa sijaitseva Brewery Club toimii restauroiduissa tiloissa ja ympäristössä, jossa historiallinen arkkitehtuuri ja moderni design kohtaavat.

Brewery tarjoaa yhteensä 47 erilaista oluttyyppiä, joista seitsemän on hanaoluita ja viisi on valmistettu talon omassa pienpanimossa.

Paikan ruokalista on yhdistelmä erilaisia aterioita ja ruokakulttuureja eri puolilta maailmaa.

Kaikki ruoat on tehty soveltumaan yhteen tarjolla olevien oluiden kanssa, ja valikoimista löytyy myös viinejä viininystäviä varten.

Buffalo Pub
Liimi 1
10621 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 120
Asiakaspaikkoja (ulkona): 60
Aukioloajat: ma-to klo 11-23, pe klo 11-05, la klo 12-05, su klo 12-20
www.buffalo.ee

Mustamäen kaupunginosassa sijaitseva amerikkalais-intialais-teemainen Buffalo Pub on erinomainen kohde ystävien ja perheen kanssa laatuajan viettämiseen, rennossa ympäristössä.

Pubissa on usein houkuttelevia ruoka-ja juomatarjouksia, jotka voit kesäisin nauttia paikan terassilla.

Viikonloppuisin Buffalo Pubin tiloissa esiintyy live-musiikkia esittäviä bändejä.

Butterfly Lounge
Vana-Viru 13
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-ti klo 12-24, ke-to klo 12-02, pe klo 12-03, la klo 15-03
www.kokteilibaar.ee

Vaikka Viron suurin cocktailbaari, Butterfly Lounge, on parhaimmillaan iltaisin, lounge on avoinna myös päiväsaikaan, tarjoillen edullisia lounasspesiaaleja, kuin myös hienostuneita pääruokia.

Cafe och Bar Popular
Vana-Viru 6
10111 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 9-01, pe-la klo 10-04
www.facebook.com/cafepopular

Cafe och Bar Popular on kahvila-ravintola-shisha baari aivan vanhankaupungin ytimessä.

Café VS
Pärnu mnt 28
10141 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 110
Aukioloajat: ma-to klo 10-24, pe klo 10-02, la klo 12-02, su klo 12-24
www.cafevs.ee

Cafe VS baari Tallinna

Kromisella sisustuksella ja edistyksekkäällä tunnelmalla varustettu Cafe VS on muodostunut erittäin suosituksi vaativien paikallisten ja turistien keskuudessa.

Tunnelmaa luovat omalta osaltaan tunnetut DJ:t, kun taas asiakkaat voivat seurata paikan suurista sisäikkunoista kiireisen keittiön tapahtumia.

VS:n menestyksen taustalta löytyvät myös sen tarjoamat erinomaiset ruoat, joihin kuuluu useita maukkaita tandoori luomuksia.

Clayhills
Pikk 13
10133 Tallinna
Aukioloajat: ma-ti klo 11-24, ke-to klo 11-01, pe-la klo 11-02, su klo 11-24
www.clayhills.ee

Clayhills on ystävällinen, paikallinen gastropubi aivan Tallinnan vanhankaupungin keskustassa, luoden vieraanvaraisen ilmapiirin vaikuttavilla valokuvillaan, kahdella kodikkaalla ruokailuhuoneellaan, sekä rennolla baarillaan.

Pubin ruoat valmistetaan tilauksesta käyttäen pääasiassa paikallisia ja kausiluonteisia raaka-aineita, ja voit valita ruokajuomasi laajasta valikoimasta oluita, viinejä, sekä väkijuomia.

Viikonloppuisin paikka tarjoaa usein live-musiikkisessioita, ja kesäisin myös fantastisen, suositun terassitilan.

Deja Vu Lounge
Vana-Viru 8
10111 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 120
Asiakaspaikkoja (ulkona): 40
www.dejavu.ee

Intiimi Deja Vu Lounge lukeutuu kaupungin trendikkäimpiin loungeihin, pitäen asiakkaat viihdytettyinä erinomaisella tarjonnalla vierailevia taiteilijoita.

Performansseihin kuuluu kaikkea aina jazz-laulajista ja trumpetin soittajista tanssimusiikki-DJ:n saakka.

Laaja ruokalista, johon kuuluu muun muassa nachos, klubileivät, ja Thai-keitto, on myös huomionarvoinen yksityiskohta.

Depeche Mode
Voorimehe 4
10123 Tallinna
www.depechemode.ee

Kuten paikan nimestäkin voi päätellä, epätavallisen Depeche Mode baarin tiloissa voi kuulla vain yhden bändin (Depeche Moden) musiikkia.

Baarin toiminnan aloittivat Viron Depeche Mode fanklubin jäsenet, ja se on pysynyt vuosien ajan yhtenä suosituista Tallinnan vaihtoehtoisen baarikulttuurin paikoista, etenkin ulkomaalaisten opiskelijoiden keskuudessa.

Jos haluat välttää etubaarin alueella olevaa tungosta, voit löytää yleensä vapaan pöydän baarin tilavasta sivuhuoneesta.

Drink Bar & Grill
Väike Karja 8
10140 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 37
Asiakaspaikkoja (ulkona): 28
Aukioloajat: ma klo 17-23, ti-to klo 12-23, pe-la klo 12-02, su klo 12-24
www.facebook.com/drinkbaarandgrill

Englantilaisen oluentuntijan omistama ja operoima Drink Bar & Grill on erikoistunut tarjoamaan olutlaatuja, joita ei löydy useimmista muista Tallinnan baareista tai pubeista.

Vaikka paikka ei pyri olemaan tyypillinen englantilainen pubi, se edustaa kuitenkin brittiläistä pub-kulttuuria Tallinnassa tarjoamalla muun muassa fish & chips ruokia, pub-tietokilpailuja, sekä komedia-iltoja.

Harry´s New York Bar
Rävala pst 3
10145 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 70
Aukioloajat: ti-la klo 21-02
www.radissonblu.com/skyhotel-tallinn/dining

Harry's Bar New York Tallinna

Radisson Blu hotellin lobbybaarina toimiva Harry’s New York Bar kuuluu historialliseen ketjuun toimipaikkoja, joista ensimmäinen aloitti toimintansa Pariisissa vuonna 1911.

Tuohon aikaan baaria kutsuttiin nimellä ‘New York Bar’, mutta kun baarin tarjoilija Harry osti paikan, hän lisäsi baarin titteliin oman nimensä.

Pariisin baari on synnyinpaikka useille nykyajan klassikko cocktaileille, kuten “Sidecar”, “Bloody Mary”, “White Lady”, ja “Blue Lagoon”.

Baarista löytyy laaja valikoima cocktaileja sekä live-pianomusiikkia iltaisin.

Harry’s New York Barin kallein cocktail on hinnaltaan 250 euroa.

Hell Hunt
Pikk 39
10133 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 70
Asiakaspaikkoja (ulkona): 30
Aukioloajat: ma-to klo 12-02, pe-la klo 12-03, su klo 12-01
www.hellhunt.ee

Mukavasta, paikallisesta tunnelmastaan ja hyvästä ruoastaan tunnettu Hell Hunt on suosittu paikka kaikkina viikonpäivien iltoina.

Kohdetta suosivat sekä tallinnalaiset että turistit, joita paikalle houkuttelevat myös edulliset hinnat ja ystävällinen asiakaspalvelu, sekä kattava lista oluita, mukana kymmenen hanaolutta ja yli 50 vaihtoehtoa pulloista.

Hetk
Roseni 9
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-ti klo 12-23, ke-to klo 12-2, pe-la klo 12-5, su klo 12-23
www.facebook.com/hetkes

Hetk tarjoaa monipuolisen ruokalistan, josta löytyy vaihtoehtoja kasvissyöjille, keittoja, pastaruokia, risottoa, ja hampurilaisia.

Iltaisin ja viikonloppuisin Hetk muuttuu clubi-tilaksi, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia paikallisten suosittujen DJ:den johdolla.

Hiiu Pub
Pärnu mnt. 325
11620 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 70
Asiakaspaikkoja (ulkona): 20
www.hiiupubi.ee

Nõmme kaupunginosan alueella, kaukana keskustasta toimiva Hiiu Pub on lähiöpubi, jonne paikalliset tulevat seuraamaan urheilutapahtumia ja viettämään kierroksen tai pari ystävien kesken.

Toiminnan keskeisenä ohjaajana on ajankohtainen jalkapallokalenteri, ja tiloista löytyy useita TV:tä, varmistaen että asiakkaat eivät menetä sekunttiakaan tapahtumista kentällä.

Horisont
Tornimäe 3
10145 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 70
Aukioloajat: ti-la klo 18-22
www.horisont-restoran.com

Horisont on tyylikäs, hienostunut ravintola ja baari viiden tähden Swissôtelin ylimmässä kerroksessa, toimien ideaalina paikkana rentoutua huippuluokan ruokien parissa.

Moderneja, kausiluontoisista, alueellisista, ja kansainvälisistä raaka-aineista valmistettuja ruokayhdistelmiä maistellessasi voit samalla ihailla panoramisia näkymiä vanhaankaupunkiin ja aina Baltianmerelle saakka.

Sikarinystäviä varten baari-ravintolan yhteydestä löytyy ainutlaatuisen ilmapiirin omaava Cigar Lounge.

Ice Bar
Dunkri 4/6
10123 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 46
Asiakaspaikkoja (ulkona): 32
www.merchantshousehotel.com

Lähellä raatihuoneentoria sijaitsevan Merchant’s House Hotel rakennuksen tiloissa toimiva Ice Bar on erikoistunut kaikkiin viileisiin asioihin, etenkin jäästä valmistetuista laseista tarjoiltuihin vodka-shotteihin.

Baari itsessään on pienikokoinen, mutta jos tarvitset lisätilaa, voit viettää aikaa myös hotellin tilavammissa lobby lounge tiloissa.

Island
Narva mnt 7
10117 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 100
Asiakaspaikkoja (ulkona): 20
Aukioloajat: ti-to klo 10-02, pe klo 10-04, la klo 11-04, su-ma klo 11-01
www.island-cafe.ee

Päivisin kreikkalaisena kahvilana toimiva Island muuttuu iltaa kohti suosituksi cocktail-baariksi, jossa tarjolla on happy hour -aikaan kaksi drinkkiä yhden hinnalla.

Jos aiot vierailla paikassa perjantai- tai lauantai-iltana, sinun kannattaa miettiä etukäteivarauksen tekoa pöydälle.

Kalle Kusta
Viru 21
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-23
www.kallekusta.ee

Kalle Kusta on kohtuullisesti hinnoiteltu kodikas baari-ravintola Tallinnan vanhassakaupungissa, tarjoten ystävällisen miljöön sekä ruokalistallaan valikoiman kansallisia ruokalajeja.

Karja Kelder
Väike-Karja 1
10140 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 100
Aukioloajat: su-ma klo 11-24, ti-to klo 11-02, pe-la klo 11-04
www.karjakelder.ee

Osana Vana Villem pub-ketjua toimiva Karja Kelder on vanhankaupungin kellaripubi, sisustettuna virolaisten rakastamaan perinteiseen tyyliin.

Sisustuksesta löytyy runsaasti rautaa ja puuta, kun taas vaunun pyöristä tehdyt kattokruunut ja muut maalaisartefaktit antavat paikalle kotoisan tunnelman.

Yksi pubin suosion taustalla olevista tekijöistä on paikan laaja valikoima oluita, mutta Karja Kelder on myös hyvä paikka nauttia kohtuullisesti hinnoiteltuja, runsaita aterioita.

Kochi Aidad
Lootsi 10
10151 Tallinna
Aukioloajat: su-ke klo 8-22, to klo 8-00, pe-la klo 8-02
www.kochiaidad.ee

Kochi Aidad tarjoaa vierailijoilleen tuoreita piirakoita ja kakkuja, kun taas paikan tavernan puolella voit nauttia valikoimasta eksoottisia oluita, kuin myös paikan oman pienpanimon tuotannosta.

Kolmas Draakon
Raekoja plats 1
10146 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-24
www.kolmasdraakon.ee

Kolmas Draakon pub Tallinna

Tallinnan historiallisen raatihuoneen kulmalta löytyvä Kolmas Draakon on kompaktikokoinen kahvila-baari.

Kolmas Draakon sisältää saman yksityiskohtaisen, keskiaikaisen viehätyksen kuin samojen omistajien läheltä löytyvä ravintolakin, Olde Hansa.

Täällä voit ahtautua kynttilävalaistun pöydän taakse, testaamaan vaikkapa täyteläistä hirvikeittoa, herkullisia piiraita, tai runsasta kolpakkoa olutta, kaikki kohtuullisiin hintoihin hinnoiteltuina.

Kompressor
Rataskaevu 3
10123 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 60
Aukioloajat: ma-su klo 11-23
www.kompressorpub.ee

Opiskelijoiden ja nuorison keskuudessa suosittu Kompresson on tunnettu halvoista ja suurikokoisista täytettyjen pannukakkujen ruoistaan.

Tyyliltään tämä pubi-pannukakkuravintola on minimalistinen, hieman teollisen oloinen, jonne paikalliset tulevat istumaan puisten pöytien ympärille ja nauttimaan olutta ystävien kanssa iltaisin.

Päivän ensimmäisen osan aikana Kompressor on täydellinen pysähdyspaikka nopealle ja edulliselle aterialle.

Labor
Suur-Karja 10
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-ti klo 17-04, ke-la klo 17-06, su klo 17-04
www.facebook.com/LaborBaar

Labor on baari, jossa ruokalista sekä sisustus on toteutettu laboratorioiden inspiroimana.

Tähän teemaan kuuluvat tuubishotit, savuavat cocktailit, sekä paljon muuta, kaupungin halvimpiin kuuluviin hintoihin.

Lounge 24
Rävala pst 3
10145 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 40
Asiakaspaikkoja (ulkona): 40
Aukioloajat: ma-su klo 12-02
www.radissonblu.com/hotel-tallinn

Radisson Blu hotellin 24. kerroksessa toimiva Lounge 24 kattobaari sisältää upean ulkoilmaterassin.

Ylhäältä baarista, kokonaiset 90-metriä kaduntason yläpuolella, näet mahtavat näkymät Tallinnaan ja Baltianmerelle.

Lounge 24 tarjoaa tähtivalaistuja illallisia, houkuttelevia jälkiruokia, sekä poikkeuksellisen juomalistan, tehden paikasta täydellisen kohteen ystävien kanssa rentoutumiseen.

Mad Murphy’s
Mündi 2
10123 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 70
Asiakaspaikkoja (ulkona): 20
www.madmurphys.ee

Suurikokoinen Mad Murphy’s houkuttelee joukkoja televisoiduilla urheilutapahtumillaan sekä maukkaalla pub-menullaan, johon sisältyy läpi päivän tarjolla oleva täysi irlantilainen aamiainen.

Useimpina viikonloppuina tiloissa esiintyy live-bändejä, tyypillisesti esittäen irlantilaista kansanmusiikkia.

MarcoVino
Lai 26
10133 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 13-23
www.marcovino.ee

MarcoVino on pienikokoinen viinibaari vanhankaupungin ytimessä, toimien kohtaamispaikkana viinejä rakastaville asiakkaille.

Tarjolla on muun muassa huippulaatuisia italialaisia viinejä sekä erinomainen valikoima pientä purtavaa, kaikki paikan itse maahantuomina.

Nimeta Baar
Suur-Karja 4
10140 Tallinna
www.nimetabaar.ee

Nimeta Baar on yksi Tallinnan yöelämän keskuksista, jossa perjantai-iltaisin kohtaavat niin turistit, maassa asuvat ulkomaalaiset, liikemiehet, sekä paikalliset virolaisetkin.

Viikonloppuisin DJ:t varmistavat baarin pienen tanssilattian tunnelmasta.

Nimeta operoi lisäksi urheilubaarina, jossa joukko TV-ruutuja esittää Englannin valioliigaa ja vastaavia tapahtumia.

No3 Deli-Lounge-Bar
Tornimäe 3
10145 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 58
www.no3bar.com

Tämä delin, loungen, ja baarin tyylikäs ja viihtyisä yhdistelmä sijaitsee Swissôtelin lobby-alueella.

No3:n tiskiltä on tilattavissa lajitelma herkkuja ja tuoreita leivonnaisia.

Menu sisältää myös joukon sandwich-leipiä, keittoja ja salaatteja, kuin myös kausiluontoisia, kuukausittain vaihtuvia vaihtoehtoja.

Nõmme Pub
Jaama 2
11621 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 100
Aukioloajat: ma-to klo 11-24, pe-la klo 11-02, su klo 11-23
www.nommepubi.ee

Keskustasta syrjässä sijaitsevassa Nõmmen kaupunginosassa operoiva Nõmme lähiöpubi löytyy sen julkisivustassa olevan bulldog-kyltin avulla.

Kyseessä on kodikas kellaripub, jonka tekevät viihtyisäksi tiloista löytyvät vanhanaikaiset, puiset sisustukset, sekä antiikkisentyyliset rihkamat.

Pubissa on tarjolla viikonloppuisin live-musiikkia.

NYC Piano Bar
Vana-Posti 8
10146 Tallinna
Aukioloajat: ma-ti klo 12-23, ke-la klo 12-03
www.nyc.ee

Ravintola-baari NYC Piano Bar on keskittynyt tarjoamaan hyvää ruokaa, cocktail-juomia, sekä alkuperäisen New Yorkin tunnelman oloista musiikkia.

Pub
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.sokoshotels.fi

Keskustahotelli Sokos Hotel Virun nurkalta löytyvä Pub operoi englantilaistyylisenä pubina.

Suuri osa paikan asiakaskunnasta on hotellissa yöpyviä turisteja, mutta kuka tahansa on tervetullut viettämään aikaa tiloista löytyvissä mukavissa looseissa.

Pudel Baar
Telliskivi 60A
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma-ke klo 16-24, to klo 16-02, pe-la klo 12-02, su klo 14-24
www.facebook.com/pudelibaar

Pudel Baar tunnetaan etenkin sen tarjoamista pienpanimoiden valmistamista käsintehdyistä olutlaaduista.

Baari löytyy boheemin Telliskiven luovan keskuksen tiloista.

Põrgu
Rüütli 4
10130 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 12-24, pe-la klo 12-02
www.porgu.ee

Põrgu tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman hanaoluita ja pullotettuja versioita, herkullista a la carte ruokaa, sekä uniikin ilmapiirin.

RootSu Rannabaar
Kesk tee 20
74011 Haabneeme
www.rootsu.ee/rannabaar/

Haabneemen rannalla sijaitseva RootSu Rannabaar sopii erinomaisesti yhteen ympäristönsä kanssa – pienenä valkoisena talona vaaleanvärisellä sisustuksella keskellä hiekkarantaa ja mäntymentsän äärellä.

80-paikkaisesta baarista löytyy riittävästi tilaa sekä ulkoilmaterassilta että katon alta. Paikan show-baarimikot näyttevät taitojaan Cocktail-keskiviikkojen aikana.

Rantabaarin edustalla järjestetään, yhteistyössä Viimsi Sports Club kerhon kanssa, kesäisin ranta-zumba harjoituksia kuumine rytmeineen.

Savoy Bar
Suur-Karja 17
10140 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 50
Asiakaspaikkoja (ulkona): 30
www.savoyhotel.ee

Savoy Bar baari Tallinna

Savoy Boutique hotellin loungetyylinen baari on mukava tapaamispaikka, josta löytyy nahkasohvia ja juomavalikoima vaativampiakin asiakkaita varten.

Savoy Bar menu sisältää keittoja, salaatteja, sekä sandwich-leipiä, kuin myös paikallisesti valmistettuja kakkuja ja keksejä.

Ruokavalikoimaan tuo oman eksoottisen vivahteensa runsas sushi-menu japanilaisine sake- ja teejuomineen.

Scotland Yard
Mere pst 6E
10111 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 160
Asiakaspaikkoja (ulkona): 35
Aukioloajat: ma-to klo 11-24, pe-la klo 9-02, su klo 9-24
www.scotlandyard.ee

Lontoon kuuluisa poliisin päämaja on antanut teeman tälle laajalle pubille, joka löytyy läheltä vanhankaupungin rajaa.

Scotland Yardin sisustukseen kuuluvat muun muassa vanhanaikaiset “wanted” julisteet ja aseet, yleiskuvan ollessa kuin lakikirjastosta pankkiirilamppuineen.

Takaosan sikarilounge on täynnä nahkasohvia ja sen yhteydestä löytyy piraija-kaloja täynnä oleva akvaario.

Viikonloppuisin tiloista löytyvälle esiintymislavalle tulevat usein esiintymään suositut virolaiset bändit.

Shooters
Suur-Karja 4
10140 Tallinna
www.shooters.ee

Yhtenä harvoista vanhankaupungin shotteihin erikoistuneista baareista, Shooters on suosittu kohde riehakkaalle, juhlivalle viikonloppuväestölle.

Shootersin pitkä lista tarjolla olevia shotteja on kirjoitettu baarin takaseinältä löytyvälle liitutaululle.

Shotit on hinnoiteltu viiden setteinä, joten ne on paras työstää läpi hitaasti tai ystävien avustuksella.

Silk Sushi Bar Narva
Narva mnt 15
10120 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 36
Aukioloajat: ma-to klo 11-22, pe klo 11-23, la klo 12-23, su klo 12-21
www.silk.ee

Silk Sushi Bar Viru
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 32
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.silk.ee

Pidetyn Silk Sushi baariketjun toiminnan tunnusmerkkeihin kuuluvat rauhallinen sofistikaatio ja erinomainen sushi.

Kukin Silkin toimipaikoista omaa hieman erilaisen tunnelman, lippulaivabaarina ollessa Kullassepan toimipiste.

Kullasseppa Silk Sushi Bar tarjoaa kaikkein muodollisimman ruokailukokemuksen ja myös laajimman valikoiman japanilaisia ruokalajeja.

Kunkin ravintolan toiminnan ytimenä on kuitenkin erittäin laaja valikoima sushi-ruokia, joten sinun kannattaa varata ruokalistan läpikäymiseen kohtuullinen tuokio.

St. Patrick´s Pub 1
Suur-Karja 8
10140 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 120
Aukioloajat: su-to klo 11-02, pe-la klo 11-04
www.patricks.ee

St. Patrick´s Pub 2
Vana-Posti 7
10146 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 11-02, pe-la klo 11-04
www.patricks.ee

St. Patrick´s Pub 3
Pärnu mnt 20
10141 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 120
Aukioloajat: ma-ke klo 11-24, to klo 11-02, la klo 11-02, su klo 11-24
www.patricks.ee

St. Patrick´s Pub 4
Narva mnt 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-ke klo 10-24, to klo 10-02, pe klo 10-04, la klo 11-04, su klo 11-24
www.patricks.ee

St. Patrick’s Pub 5
Merivälja tee 5
11911 Tallinna
Aukioloajat: su-ke klo 11-23, to-la klo 11-02
www.patricks.ee

Viiden Tallinnan toimipaikan kokoinen St. Patrick’s Pub on tunnettu muun muassa erinomaisesta valikoimastaan virolaisia oluita sekä hyvästä tarjonnastaan olutnaposteltavia.

Pubin palveluihin kuuluvat lisäksi päivittäiset lounastarjoukset.

St Patrick’s Pub osoitteessa Suur-Karja 8 operoi kauniisti restauroidussa kauppiastalossa, osana vanhaakaupunkia. Paikka on suosittu niin ruokansa kuin suuremmoisten sisätilojensakin ansiosta.

Piritan rantatalossa (Merivälja tee 5) operoivasta St. Patrick’s Pubista on puolestaan mahtavat näkymät Piritan rannalle sekä merelle. Huolimatta miljoonan dollarin näkymistä, hintataso tässä pubissa on erittäin kohtuullinen. Kesäisin voit käyttää hyväksesi pubin ulkoilmaterassia.

Teatri Puhvet
Teatri väljak 3
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-ti klo 8-22, ke-pe klo 8-24, la klo 12-24, su klo 12-20
www.puhvet.ee

Tallinnan kaupungin keskustasta löytyvä Teatri Puhvet on profiililtaan kodikas kahvila-ravintola, jossa vierailijoita hemmotellaan valikoimalla kansainvälisen keittiön ruokia, jazz-musiikilla, sekä teatterilla.

Menuun sisältyy pikkupurtavaa ja aamiaisruokia, kuin myös pääruokia ja maukkaita jälkiruokia.

Texas Honky Tonk
Pikk 43
10133 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 12-24
www.texas.ee

Tunnistat Texas Honky Tonk baarin sen ulkopuolella liehuvista Yhdysvaltain ja Teksasin lipuista, mullikan sarvista, olutmainoksista, ja muista amerikkalaisen country-tyylisen baarin ulkoisista merkeistä, jotka luovat vaikutelman, että olet saapunut Teksasiin.

Baarin ruoka koostuu teemaan sopivasti Tex-Mexistä, sisältäen mm. burritos ja quesadillas -annoksia.

Baarin yhteydestä löytyy jäähdytetty margarita mikseri, jonka juomat ovat soveltuva täydenne baarin herkkujen nauttimisen yhteyteen.

The Dubliner
Suur-Karja 18
10146 Tallinna
Aukioloajat: su-ma klo 11-24, ti-to klo 11-01, pe-la klo 11-03
www.dubliner.ee

The Dubliner pub Tallinna

Dubliner omaa kaikki ulkoiset tunnusmerkit, joita voit odottaa Tallinnan irlantilaispubilta.

Maukkaiden naposteltavien ohella pubi pitää kanta-asiakkaansa tyytyväisinä näyttämällä päivän urheilutapahtumia TV-ruuduilta.

Lauantai-iltaisin tiloissa esiintyy live-bändejä.

The Lost Continent
Narva mnt 19
10120 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 200
Asiakaspaikkoja (ulkona): 12
Aukioloajat: ma-ti klo 11:30-23, ke-to klo 11:30-24, pe-la klo 11:30-02, su klo 14-23
www.lostcontinent.ee

Tallinnan ainoa australialainen juomapaikka, The Lost Continent, omaa sekä ravintolan että loungen tunnelman.

Pääpaino paikan toiminnassa on sen ruokalistassa, josta löytyy laaja valikoima liha-ja pastaruokia, mukaanlukien kengurunlihaa sisältävä avokadokeitto.

Useat paikan asiakkaista tulevat paikan päälle kuitenkin juomien takia, seuraamaan urheilutapahtumia TV-ruudulta, tai kuuntelemaan paikassa viikonloppuisin esiintyviä DJ-artisteja.

The Seven Seas
Sadama 6/8
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 08-19
www.seitsemerd.ee

SadaMarket ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa toimiva The Seven Seas pub-ravintola avaa ovensa jo klo 8, tarjoamaan aamiaista aikaisille vierailijoille.

Tommi Grill Metro
Viru väljak 2
10111 Tallinna
Aukioloajat: su-ke klo 10-24, to-la klo 10-02
www.tommigrill.ee

Tommi Grillin ruokalistan herkulliset ateriat ovat pääasiassa lihapohjaisia, mutta löydät listalta myös muutamia kasvisruokia.

Paikka on suosittu yön käyntikohde juhlijoiden keskuudessa.

Tops
Soo 15
10414 Tallinna
Aukioloajat: ti-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 12-02
www.kohviktops.ee

TOPS baari tarjoaa yöaikaisen boheemin ilmapiirin Kalamajan puuarkkitehtuuria sisältävällä alueella.

Baarin valikoimat sisältävät juomia, pientä purtavaa, ja rennon ilmapiirin, johon ajoittain kuuluu mukaan myös live-musiikkia.

Traveller’s Pub and Club
Tartu mnt 44
10115 Tallinna
Asiakaspaikkoja (sisällä): 90
Asiakaspaikkoja (ulkona): 100
Aukioloajat: su-ke klo 11-24, to-la klo 11-02
www.seiklusjutte.ee

Traveller’s Pub and Club on uniikki, hauska pubi hieman Tallinnan keskustan ulkopuolella, isokokoista maalaismetsästysmajaa muistuttavissa tiloissa.

Pubin nimi, ‘Seiklusjutte Maalt ja Merelt’ / ‘Traveller’s Pub and Club’, viittaa lähes kaikista virolaisista kodeista löytyviin seikkailutarinoiden kokoelmiin.

Ruokalista on toteutettu kuin satukirjana, ja seinistä löytyvät kartat sekä pallokartat auttavat seikkailijoita löytämään tiensä eteenpäin.

Valli baar
Müürivahe 14
10146 Tallinna

Valli on yksi tarkistamisen arvoisista tallinnalaisista baareista.

Baari ei ole juurikaan muuttunut avaamisensa jälkeen, ja sen sisustus on nykyisin suojeltu osana Viron kulttuuriperintöä.

Valli baarin kuuluisin juoma on ‘Millimallikas’ (meduusa) shotti, joka on myös perinteinen Tallinnan Skypen konttorin uusien työntekijöiden tervetuliaisdrinkki.

Valuutabaar (Valuuttabaari)
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 60
Aukioloajat: su-ma klo 11-19, ti-to klo 11-24, pe-la klo 11-03
www.sokoshotels.fi

Vanhan neuvostoaikaisen sanonnan mukaan ne, jotka eivät hamstraa ruplia, eivät saa kovaa valuuttaa.

Onnekkaasti sinun ei tarvitse enää hamstrata ruplia vieraillaksesi Sokos Hotel Virun toisessa kerroksessa olevan legendaarisen Valuutabaarin tiloissa.

Vana Villemi Pub
Tartu mnt 50
10115 Tallinna
www.vanavillem.ee

Vana Villemi pub Tallinna

Vana Villemi Pub on hyvä valinta niille vierailijoille, jotka haluavat kokea klassisen virolaisen pubin ilmapiirin.

Von Krahl Bar
Rataskaevu 10
10130 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 12-01, pe-la klo 12-03
www.vonkrahl.ee

Vanhankaupungin teatterin yhteydessä operoiva Von Krahl Bar on tunnettu yhtenä Tallinnan vaihtoehtoisbändien ja vaihtoehtoiskulttuurin väen kohteista.

Baarin lavalla voi kuulla kaikkea aina reggaesta progressiiviseen rockiin saakka.

Useat faneista tanssivat lavan edustalla olevalla pienellä alueella, mutta voit seurata tapahtumia myös ylempää löytyvältä, puukaiteiselta parvelta.

Iltoina, jolloin lavalla esiintyy bändejä, baariin on pieni sisäänpääsymaksu.

Woodstock Rock Club
Tatari 6
10141 Tallinna
Asiakaspaikkoja: 80
www.woodstock.ee

Woodstock Rock Club on hippi-teemainen baari, josta löytyy psykedeelisen 1960-luvun tyylisiä värikkäitä seinämaalauksia ja “Rakkauden kesän” periodille soveltuvaa musiikkia.

Clubi toimii raskaamman otteen Rockstars kellariklubin yhteydessä, josta löytyy omalta osaltaan useina viikonloppuina live-musiikkia.