Tallinnan Baby Dream lastenvaateliike

Baby Dream lastenvaateliike on osa Tallinnan Idakeskuksen palveluita, osoitteessa Punane 16 (1. kerros).

Myymälästä löytyy lastenvaatteita vastasyntyneille vauvoille (0-12 kk) sekä tytöille ja pojille aina 16-ikävuoteen saakka, kuin myös valikoima erilaisia leluja.

Baby Dream lastenvaateliike Idakeskus TallinnaVuonna 2009 perustetusta Baby Dream liikkeestä löytyy useiden korkealaatuisten ja tunnettujen valmistajien tuotteita.

Suosituimpia näistä tuotemerkeistä ovat Barbaras, Beggi, Ecokid, Huppa, IMC Toys, Joha, Kivat, LEGO, Nanö, Paola, Reina, Play Shoes, Ravensburger, Reima, sekä Simba Toys.

Kaikkiin tuotteisiin ja niiden hintoihin voi tutustua yksityiskohtaisesti Baby Dream verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.any.ee.

Sivuilla on mahdollista löytää nopeasti vaatteita vauvoille ja lapsille kausien mukaan lajiteltuna (kevät, kesä, syksy, talvi).

Vauvoille vaatteita löytyy kategorioissa suojapuvut, housut, takit, t-paidat, shortsit, hameet, neuleet, farkut, bodyt, asusteet, uima-asut, hatut, puvut, ja sukat (tyttövauvoille myös mekot, hameet & alusvaatteet).

Iäkkäämpien lasten vaatteiden kokoelmat on jaoteltuna ikäryhmien mukaan: 1 – 3 vuotta, 4 – 6 vuotta, 7 – 11 vuotta, sekä 12 – 16 vuotta.

Lasten vaatteita on kategorioissa haalarit, housut, takit, t-paidat, shortsit, neulepaidat, farkut, bodyt, uima-asut, puvut, hatut, asusteet, sukat, sekä alusvaatteet (tytöille myös mekot ja hameet).

Jalkineiden puolesta Baby Dream myymälässä on vedenpitäviä kenkiä, talvikenkiä, sandaaleja, kävelykenkiä, tossuja, ja lenkkareita.

Leluista liikkeessä voi ostaa palapelejä, nukkeja, Lego-tuotteita, kuin myös puisia leluja.

Baby Dream Idakeskus
Punane 16
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.any.ee
www.facebook.com/any.ee.estonia

Baby Dream operoi osana Idakeskus kauppakeskuksen toimintoja, Lasnamäen kaupunginosan alueella.

Paikalle pääsee eri puolilta Tallinnan kaupunkia esimerkiksi julkisilla busseilla, linjoilla 5, 18, 26, 32, 57, sekä 45 (pysäkki “RISTI”, lippuvyöhyke 1).