The Bag laukkukauppa Pärnu – Kaubamajakas

The Bag laukkukauppa Pärnu toimii kaupungin puitteissa suositun Kaubamajakas kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Papiniidu 8.

Myymälässä on kaupan hyllyillään monipuolinen valikoima erilaisia tuotemerkkejä ja tuoteryhmiä, yhteensä yli 500 erilaista tuotetta.

Tähän tuotevalikoimaan lukeutuvat trendikkäät nahkaiset ja keinonahkaiset käsilaukut naisille, lompakot, sateenvarjot, asiakirjasalkut, läppärilaukut, selkäreput, sekä matkalaukut.

Tarjolla oleviin brändeihin kuuluvat muun muassa PEARL nahkaiset käsilaukut; MASTER nahkasalkut; CONFIDENCE nahkalompakot miehille ja naisille…

The Bag laukkukauppa Pärnu - Kaubamajakas.

…ELSA WALLS, DANIEL RAY, ja ZARM keinonahkaiset lompakot ja käsilaukut; CHARTERS, BAGGAGE, ja DELSEY matkalaukut, urheilukassit, sekä selkäreput; ENRICO BENETTI urheilukassit; kuin myös RAINFLOWER sateenvarjot.

Yhtiöllä oli aiemmin myymälä myös Tallinnassa, mutta nykyään vain yksi lippulaivaliike Pärnun kaupungissa läntisessä Virossa.

The Bag laukkukauppa Pärnu – Kaubamajas
Papiniidu 8, 1. kerros, Kaubamajakas
80042 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-18
thebag.ee

Yhtiön toimintafilosofia – The Bag laukkukauppa Pärnu

Erilaisista esineistä laukut, korut, vyöt, päähineet, ja sukkahousut ovat tuotteita, jotka kiinnittävät huomiota kantajassaan, ja kertovat heistä.

On hyvin tiedetty fakta, että taitavasti muutaman asusteen ja oheistuotteen muuttaminen voi saada aikaan juhlavamman, elegantimman, tavanomaisemman, tai sporttisemman tyylin, vaikka muutoin vaatteet olisivat samat.

Asusteiden pukeminen ja valinta ovat taidemuoto, jonka prosessin aikana luot miellyttävän tyylin itsellesi.

Taitavasti valitsemalla asusteesi voit aina pysyä uskollisena suosimallesi tyylille, tai vaihtoehtoisesti yllättää itsesi uudella tyylillä.

Yhtiön filosofiaan kuuluu, että ihmisellä ei voi ikinä olla liikaa asusteita.