Baggys vaate-, asuste- ja kenkäkaupat Tallinna

Baggys vaate-, asuste- ja kenkäkaupat Tallinna ketjuun kuuluu yhteensä kolme myymälää, mukana yksi kauppapaikka vanhankaupungin puitteissa, osoitteessa Viru 12.

Suosittu ketju tunnetaan etenkin korkealaatuisista naisten tuotteistaan, mutta myynnissä on myös valikoimia (vaatteita, asusteita, jalkineita) miehille.

Tuotteita myymälöiden hyllyille tulee italialaisilta, ranskalaisilta, ja espanjalaisilta valmistajilta, muiden muassa.

Baggys Ülemiste Keskus - vaate-, asuste- ja kenkäkaupat Tallinna.

Ülemiste Keskus.

Kustakin liikkeestä löytyy valikoima, jonka avulla voit pukeutua ja koristautua näyttävästi iltaan ulkona tai tyylikkäästi arkipäiväiseen elämään.

Toimipaikkojen sijainti on erittäin kätevä, sillä vanhankaupungin myymälän ohella liikkeet sijaitsevat Tallinnan suosittujen kauppakeskusten – Rocca al Mare ja Ülemiste Keskus – tiloissa.

Baggys Rocca al Mare.

Rocca al Mare.

Myymälöistä löytyy ystävällisiä ja ammattimaisia asiakaspalvelijoita, jotka voivat auttaa sinua valinnoissasi, löytääksesi tarpeitasi ja tyyliäsi vastaavat tuotteet.

Baggys vaate-, asuste- ja kenkäkaupat Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
baggys.ee

Tallinnan vanhakaupunki
Viru 12
10140 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-torstai 10-19, perjantai-lauantai 10-20, sunnuntai 10-19

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Baggys vaate-, asuste- ja kenkäkaupat Tallinna ketjusta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/BaggysTallinn/.

Voit seurata myös ketjun virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/baggys_tallinn/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen tarjouksiin, tapahtumiin myymälöissä, sekä paljon muuta.