Tallinnan Baltman vaatekaupat (SULJETTU)

Tyylikkäitä Baltman vaatekauppoja löytyy Tallinnasta kaksi toimipaikkaa, Kristiine Keskuksen ja Rocca al Maren kauppakeskuksen yhteydestä. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Baltman on arvostettu vaatemerkki, joka yhdistää laadukkaat kankaat, tuotekehityksen, sekä tasokkaan muotoilun, luoden miesten vaatteita toimistolle, liikematkoille, ja edustustilaisuuksiin.

Baltman Tallinna

Kukin tuotemerkkiä edustava myymälä arvostaa yksilöllistä palvelua, pyrkien mukavan ostoympäristön luomiseen

Baltman, joka on luotu vuonna 1991, on kansainvälinen muodin merkki, ja kuuluu tätä nykyä osaksi Baltika Group konsernin muotiportfolioon.

Vaatekauppaketju toimii Virossa, Latviassa, ja Liettuan markkinoilla, omaten yhteensä 12 konseptiputiikkia näillä alueilla.

Kaikki Baltmanin puvut, takit, ja housut on valmistettu Virossa – AS Baltikan omistamilla ja hallinnoimilla tehtailla.

Baltman tukeutuu toiminnassaan Baltikan pitkään historiaan ja kokemukseen korkealaatuisten vaatteiden ja pukujen valmistuksessa.

Tuotantoa varten tarvitsemansa kankaat Baltman tilaa tarkkaan valituilta pitkäaikaisilta eurooppalaisilta yhteistyökumppaneilta, kuten Loro Pianalta ja Dormeuilta, jotka kuuluvat ilman epäilystä alansa parhaisiin edustajiin.

Kaikkien Baltmanin tavarantoimittajien tulee seurata eettisiä ja vastuullisia AS Baltikan määrittelemiä toimintatapoja.

Nämä periaatteet perustuvat Ethical Trading Initiative (ETI) (suomeksi “Eettisen kaupankäynnin aloite”) koodiin, joka pohjautuu Work Organisation -organisaation luomiin raameihin ja AS Baltikan itse määrittelemiin lisäturvallisuus säännöksiin.

Baltmanin pääsuunnittelijana on ollut keväästä 2010 saakka Aivar Lätt, joka tunnetaan myös nimellä Antonio, ja joka on aikaisemmin luonut miesten ja naisten vaatemuodin kokoelmia niin Virossa kuin ulkomaillakin.

Antonio uskoo periaatteeseen, että puku luo miehen identiteetin, ja että se tulee aina olemaan ainoa vaatekappale, joka vaivattomasti tekee sinusta viimeistellyn näköisen.

Baltman myymälät Tallinnassa (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Baltman Kristiine Keskus TallinnaBaltman Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10 – 21
baltman.andmorefashion.com

Kristiine Keskus on yksi Viron suurimmista kauppakeskuksista myymälöiden lukumäärällä mitattuna. Kaiken kaikkiaan keskuksen tiloista löytyy noin 170 myymälää 43 700 neliömetrin myymälätilan alueella. Kristiinessä on noin 100 erilaista muotimyymälää ja 18 erinomaista ravintolaa ja kahvilaa. Noin 20 000 päivittäistä kävijää varten keskuksessa on suurikokoinen parkkitila ulkona, kuin myös sisäparkkihalli ja kattoparkkitila. Baltman myymälä löytyy ostoskeskuksen toisesta kerroksesta.

Baltman Rocca al Mare TallinnaBaltman Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10 – 21
baltman.andmorefashion.com

Rocca al Mare kauppakeskus avasi ovensa vuonna 1998, ollen tuolloin Viron suurikokoisin ostoskeskus. Keskuksen hankki omistukseensa vuonna 2005 Citycon Oyj, jonka aloittaman jälleenrakennustyön myötä ostoskeskuksessa on nykyisin 170+ myymälää yli 57 000 neliömetrin liiketilan alueella. Baltmanin konseptimyymälä löytyy ostoskeskuksen toisesta kerroksesta.

Baltman myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Baltman Pärnu
Rüütli 33
80011 Pärnu
Aukioloajat: ma-pe klo 10 – 18, la klo 10 – 16
baltman.andmorefashion.com

Baltman Tartu Kaubamaja
Riia 1
51004 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 9 – 21, la klo 9 – 21, su klo 10 – 19
baltman.andmorefashion.com

Baltman myymälöiden design-konseptin ydin

Baltmanin myymälöiden konsepti on luotu perinteisen räätälin studion idean ympärille.

Baltman myymälä Tallinnassa

Ullakon ovi avautuu ja silmät hakeutuvat välittömästi kohti massiivista huoneen keskustassa olevaa pöytää, joka heijastaa luovuutta, tuotteliaisuutta, sekä paikkaa tulla yhteen.

Myymälöiden tila ja ilmapiiri on luotu heijastamaan modernin miehen odotuksia ja tarpeita.

Teollisen ullakon ilmapiiri tarjoaa mukavan maskuliinisen tilan rentoutua ja nauttia koko ammattimaisen palvelun prosessista.

Moderni räätäli on kosmopoliittinen vaeltaja, joka arvostaa aitoutta sekä taiteellista ympäristöä.

Betoniset lattiat, yhdessä kromisten ja mustametallisten elementtien kanssa tuovat oman lisänsä teolliseen ilmapiiriin, joka inspiroi itsevarmaa toiminnan miestä.

Päivänvalo, joka tulee tiloihin läpi vanhan tehtaan korkeista ikkunoista, vaihtuu hitaasti suurten lamppujen hehkuun, painottaen nykyaikaista ilmapiiriä.

Vaikka tämä on teollisen tyylikkyyden ja modernin minimalismin keskus, perinteinen räätälintaito heijastuu puisissa tammikuusikulmioissa, jotka on sijoitettu saareksi huoneen keskustaan.

Samaan tapaan myös pukujen muodot, napit, ja ompelukuvioinnit ovat muistutuksena korkealaatuisen vaatetuksen taiteesta – räätälitaidon kohdatessa moderniuden.

Tallinnan Baltman myymälä

Autenttinen puite, jossa korkealuokkaiset tuotteet saavat parhaimman fokuksen.

Kullakin Baltmanin kokoelmalla on selkeä sijaintinsa myymälässä, tehden asiakkaille helpoksi löytää ja hankkia oikeanlaiset tuotteet tarpeisiinsa.

Baltika kehitti Baltman myymälöiden arkkitehtuurin yhteistyössä kansainvälisen designtoimisto Dan Pearlmanin kanssa.

Baltman Travel

Baltman Travel vaatteet oon luotu aktiiviselle miehelle, joka arvostaa innovaatiota ja käytännöllisyyttä.

Kokoelma koostuu nestettä hylkivistä ja rypyttömistä nano-päällysteisistä takeista ja housuista, jotka ovat täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön sekä matkustamiseen.

Mitä on nano-päällyste teknologia? Nano-päällyste teknologia on yksi tyyppi kankaan viimeistelyä, joka kemikaalien mikrorakenteen ansiosta parantaa huomattavasti kankaan ominaisuuksia.

Päällyste ei ominaisuuksistaan huolimatta ole näkyvä.

Baltman Travel puvut ovat:

  • Rypyttömiä – erityisesti valitut kankaat palaavat muotoonsa itsestään. Laskokset katoavat vaatteista jo muutaman tunnin sisällä niiden matkalaukusta purkamisen jälkeen. Jopa vaatteet, jotka ovat rypistyneet pitkän lennon tai ajomatkan aikana silenevät spontaanisti.
  • Mukavia pitää päällä – uskomattoman joustava ja hengittävä kangas tekee puvuista mukavia ja täydellisiä matkustamiseen.
  • Vettä hylkivä – Nano-päällyste teknologia suojaa vaatteita täydellisesti vedeltä, viiniltä, ja jopa öljytahroilta. Kangas ei ime nesteitä.

X-Shield

Baltman kokoelman Travel-sarja sisältää pukuja, joiden takin sisätasku on vuorattu innovatiivisella X-Shield kankaalla.

Tämä kangas on kehitetty maineikkaan saksalaisen tekstiilituottaja Kufnerin toimesta, vähentämään radioaaltojen vaikutusta.

Koska X-Shield torjuu 99% radioaalloista, se tekee turvalliseksi kantaa matkapuhelimesi takkisi sisätaskussa.

Baltman Unique

Baltman Unique Made to Measure puku TallinnaPuku tekee miehen identiteetin ja vaatii henkilökohtaisen lähestymistavan kunkin asiakkaan kohdalla.

Tämä lähtökohta mielessä, Baltman on kehittänyt ainutlaatuisen palvelun – Baltman Made to Measure, joka tarkoittaa että puku on suunniteltu vain sinua varten.

Baltman Made to Measure palvelu on tarjolla, sähköpostitse tehdyn ajanvarauksen myötä, putiikeissa:

Moetänav Tallinna, Baltika Kvartal
Veerenni 24
10135 Tallinna
baltman.unique@baltikagroup.com
Aukioloajat: ma-pe 10-19, la klo 10-17, su klo 10-17

Baltman konseptimyymälä Rocca al Mare
Paldiski maantee 102
13522 Tallinna
BaltmanUniqueRocca@baltikagroup.com
Aukioloajat: ma-su klo 10-21

Voidaksesi tilata Made to Measure puvun, sinun tulee ottaa yhteyttä yritykseen yhden tätä palvelua varten tarjolla olevista sähköpostiosoitteista, riippuen mikä myymälä on sinulle kätevin.

Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, puhelinnumerosi, ja milloin haluat tehdä sovitun tapaamisen myymälässä.

Kun lähetät sähköpostitse pyyntösi, Baltikan asiakaspalvelu soittaa sinulle vielä vahvistaaksesi tapaamisajankohdan.

Koska he haluavat vahvistaa että kukin yksityiskohta on valittu huolella, Baltman Unique-palvelu pyytää sinua varaamaan tunnin tätä henkilökohtaista palvelua varten.

Puvun avainkomponentit ovat kangas, design, sekä laatu – ja näiden yhdistäminen on perustana ideaaliselle puvulle:

  • Kankaat – tilatessasi Baltman Made to Measure puvun, voit valita 200:sta erilaisesta kankaasta. Tämä laaja valikoima sisältää korkealaatuisia Loro Piana kankaita, joita käytetään myös useissa maailmantunnetuissa muotitaloissa, kuten Hugo Boss ja Armani Collezioni.
  • Design – puvun viehätys on sen yksityiskohdissa. Made to Measure pukujen suhteen valitset jokaisen yksityiskohdan vuorauksesta ilma-aukkoihin saakka, jotka voivat valintasi mukaan olla melko vaatimattomia tai silmiinpistäviä. Varmistaaksesi että puku on vain sinulle suunniteltu, Baltikan räätäli koruompelee nimesi tai nimikirjaimesi pyynnöstä takkiin.
  • Laatu – Baltman tarjoaa asiakkailleen parhainta, paikallisesti tuotettua laatua. Made to Measure puvut ommellaan Tallinnassa Baltikan räätäleiden toimesta, ja firman laatutarkastajat tarkastavat vielä kunkin yksityiskohdan.

Tapaamisessa Baltmanin asiantuntija auttaa sinua valitsemaan kaikkein soveltuvimman mallin ja koon, ja sen jälkeen kankaat ja yksityiskohdat.

Mallin valinta sisältää kolme erilaista vaihtoehtoa: slim fit, regular fit ja comfort fit.

Kiitos Baltmanin asiakaspalvelijoiden asiantuntentemuksen, sinun yksilöllisen pukusi suunnitteluprosessi ei kestä tuntia kauempaa.

Yksityiskohtien valinnan jälkeen voit käydä hakemassa Made to Measure pukusi neljän viikon valmistusajan jälkeen. Puvun hinta riippuu etenkin valitsemastasi kankaasta.