Tallinnan Bandicci lastenvaatekauppa (SULJETTU)

Bandicci lastenvaatekauppa sijaitsee Rocca al Mare kauppakeskuksessa, Tallinnan Paldiski maantee väylän varrella, rakennuksen toisessa kerroksessa. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälä edustaa italialaisen muodin ja modernin teknologian yhdistelmää, joiden lopputuloksena myynnissä on laadukkaita lasten vaatteita ja jalkineita.

Bandicci TallinnaTuotevalikoiman jalkineet on valmistettu käyttäen Gore-Tex teknologiaa, joka varmistaa vedenpitävyyden ja samanaikaisesti mahdollistaa vapaan ilmanvaihdon.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lasten jalat ovat aina lämpimät ja kuivat.

Bandiccin vaatteet näyttävät aina hyviltä, ja ne ovat äärimmäisen käyttömukavia, koska ne on luotu nimenomaan lasten tarpeisiin.

Lisäksi vaatteet on valmistettu italialaisten perinteiden mukaisesti, tavoitteena suojella perheen pienimpiä heidän poikkeuksellisilla ja ainutlaatuisilla seikkailuillaan.

Italialaisten vaatteiden ohella myymälän hyllyiltä löytyy Saksassa, Espanjassa, Suomessa, Norjassa, ja Ruotsissa valmistettuja lastenvaatteita.

Voit tutustua Bandiccin koko tuotevalikoimaan jo ennen myymälässä vierailua tutustumalla heidän verkkokauppaansa, osoitteessa www.Bandicci.com.

Bandicci Rocca al Mare Kaubanduskeskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.bandicci.com

Bandicci Rocca al Mare TallinnaBandiccin Rocca al Mare kauppakeskuksen myymälä on sijoitettu rakennuskompleksin toiseen kerrokseen, Juku Mänguasjakeskus ja Beebicenter Minimood myymälöiden väliseen liiketilaan.

Vuonna 1998 perustettu Rocca al Mare sisältää kaiken kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Rocca al Mare on panostanut myymälöidensä lukumäärän ohella myös parkkitiloihin, joita löytyy yhteensä yli 1300:n asiakaspaikan verran.

Keskus on ollut vuodesta 2005 suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö Cityconin omistuksia.

Cityconin muihin ostoskeskuksiin Tallinnassa kuuluvat Kristiine Keskus ja Magistral.