Tallinnan Bar-Buffeé Nikolay leipomobaari

Leipomobaari Bar-Buffeé Nikolay toimii Tallinnassa, Kesklinn kaupunginosan Kompassin asuinalueella, osoitteessa Gonsiori 10.

Bar-Buffeé Nikolay, jolla on toimipaikkoja myös Moskovassa, Kiovassa, sekä Wienin kaupungissa, tarjoaa monipuolisen ruokalistan leivonnaisia ja piirakoita.

Bar-Buffeé Nikolay leipomobaari Tallinna.

Maukkaiden leivonnaisten ja piirakoiden oheen voit tilata kattavasta listasta juomia, josta löytyy myös kahveja, alkoholijuomia ja cocktaileja.

Leivonnais-ja piirakkamenu, jonka tuotteita saa ostettua sekä palana kahvinpainikkeeksi että mukaan kokonaisina, sisältää vaihtoehtoina & makuina mm. naudanliha, kurnik (kana), lohi, pinaatti & feta, kalkkuna & kuivatut luumut…

Bar-Buffeé Nikolayn vadelmapiirakka Tallinna.

…kaali & muna, perunat ja sienet, kana & tomaatit, porkkana, vihannekset ja feta, vihreä sipuli & muna, sienet, maksa, lohi & pinaatti ja tuorejuusto, cuscus, kirsikka, vadelma, puolukka, mustikka & vadelma…

Bar-Buffeé Nikolayn piirakka Tallinna.

…punainen herukka & mustaherukka, kirsikka & rahka, mansikka & rahka, rahka, rahka ja rusinat & pähkinät, unikonsiemen, omena & kaneli, sitruuna, metsämarjat, sekä omena & puolukka.

Alkoholittomien juomien suhtaan leipomobaari tarjoaa esimerkiksi kotitekoisia mehujuomia, limonadeja, tuoreita mehuja, pirtelöitä ja smoothie-juomia, virvoitusjuomia & pullovesiä, teejuomia, kuin myös kahvi-ja kaakaojuomia.

Bar-Buffeé Nikolayn kahvi ja piirakkapala Tallinna.

Alkoholijuomien puolesta baarileipomon antimiin lukeutuvat punaviinit, valkoviinit, roseviinit, kuohuviinit ja samppanjat, jälkiruokaviinit, bourbon-cocktailit, gin-cocktailit, rommi & cachaca cocktailit…

…tequila-cocktailit, vodka-cocktailit, shotit, kuumat cocktailit, viskit, aperitiivit, rommit, oluet, siiderit, liköörit, väkijuomat, vodkat, ginit, sekä konjakit.

Bar-Buffeé Nikolay
Gonsiori 10
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 9-22, su klo 10-20
www.nikolay.ee

Bar-Buffeé Nikolayn virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/barbuffeeNikolay.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla leipomobaarin uusimmista menun tuotteista, tarjouksista, tapahtumista, ja paljosta muusta.