Tallinnan Bata kenkäkaupat (SULJETTU)

Bata kenkäkauppaketjun myymälät sijaitsevat Tallinnassa kolmessa keskeisessä ostoskeskuksessa: Kristiine Keskus, Rocca al Mare, sekä Ülemiste Keskus. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Kaikissa Batan myymälöissä on tarjolla laaja valikoima huippulaatuisia tuotteita sekä miehille että naisille.

Bata TallinnaTuotemerkin monipuolinen valikoima sisältää etenkin edullisia jalkineita, mutta myös laukkuja, takkeja, sekä nahkasomisteita.

Batan tuotteita kuvaavat avainsanat ovat korkea laatu, mukavuus, sekä tyylikkyys.

Yhtiö, jonka perinteet ja toiminta ovat pitkälti Italiassa, mutta päämaja sijaitsee Sveitsin Lausannessa, on valmistanut tuotteita saman tuotemerkin alla yli sadan vuoden ajan.

Naisten kenkäkokoelmat ovat tarkoitettuja itsevarmoille ja vaativille naisille, jotka haluavat yhdistää pohjoismaiseen tyyliinsä italialaisia, trendikkäitä kenkiä.

Miehille suunnatut kenkäkokoelmat edustavat puolestaan samaa ammattilaisuutta kuin kohderyhmänsäkin.

Nämä kengät tarjoavat italialaista hyvän maun mukaista tyyliä, tuoden arkeen säväyksen maan edustamaa temperamenttia ja menestystä.

Tallinnan Bata kenkäkaupat (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Bata Rocca al Mare TallinnaBata Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.bata.ee

Rocca al Mare kauppakeskuksen Bata kenkäkauppa sijaitsee rakennuskompleksin ensimmäisessä kerroksessa, Extra Style ja The Body Shop myymälöiden välisessä liiketilassa.

Keskuksessa, joka on ollut avoinna vuodesta 1998, on yhteensä yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2:n kokoisella alueella.

Mikäli tulet jalkineostoksille omalla autollasi, Rocca al Maresta löytyy yli 1300 asiakaspaikan verran parkkitilaa.

Bata Kristiine Keskus TallinnaBata Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.bata.ee

Bata Kristiine Keskus myymälä löytyy ostoskeskuksen toisesta kerroksesta, Kohvik Brezza kahvilan sekä Baggys myymälän välistä.

Kristiine Keskus on ollut avoinna vuodesta 1999, ja sisältää noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin alueella.

Keskus tunnetaan etenkin muotiliikkeistään, joita on tarjolla noin 100:n putiikin verran tutustuttavaksi.

Bata Ülemiste Keskus TallinnaBata Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.bata.ee

Norjalaisen Linstow Internationalin operoima Ülemiste Keskus sisältää Batan myymälän, rakennuksen toisessa kerroksessa, Little India ravintolan ja NS King kenkäkaupan välissä.

Huhtikuusta 2004 toiminnassa ollut Ülemiste kauppakeskus tarjoaa noin 160:n myymälän ja palvelun valikoiman.

Kenkäkauppojen suhteen ostoskeskus sisältää myös toimipaikat ketjuille Chester, Ecco, Jetty, NS King, Reno, Salamander, SHU, sekä Walking.

Bata yrityksenä

Bata kenkäkauppoja operoiva Il Gruppo Bata konserni on yksi maailman suurimmista jalkineita valmistavista ja jälleenmyyvistä yrityksistä.

Vuonna 1894 Thomas Batan toimesta perustettu yhtiö toimii nykyään kaikkiaan yli 70:ssä maassa, ja firman tuotteita myydään noin 5500:ssa jälleenmyyntipisteessä.

Näihin 5500 jälleenmyyntipisteeseen kuuluu toimipaikkoja kaikissa merkittävissä maailman kaupungeissa, mukaanlukien Tallinna, Milano, Pariisi, Bangkok, Santiago, Toronto, Madrid, Dubai, Praha, Singapore, Dublin, jne.

Yhtiön valmistaa kenkiä ja muita tuotteitaan yhteensä 40:ssä tehtaassa 26 maan alueella, noin 40 000 kokoisella henkilöstöllä.

Baltian alueelta löytyy Batan omia myymälöitä Virosta ja Latvista: kolme toimipaikkaa Tallinnassa ja kolme Riiassa.