Bauhaus rautakauppa Tallinna – 2 myymälää & aukioloajat

Voit valita kahdesta Bauhaus rautakauppa Tallinna myymälästä, joista toinen löytyy Lasnamäen kaupunginosasta (Tähesaju tee 8) ja toinen Rocca al Maresta (Kaeravälja tn 3).

Saksalaisen rautakaupan ketjun Viron myymälät tarjoavat monipuolisen, yli 120 000 tuotteen tuotevalikoiman, josta löytyy ratkaisuja etenkin rakentamiseen, korjaamiseen, ja sisustamiseen, sekä kotipuutarhaa varten.

Niin yksityiset asiakkaat kuin yrityksetkin löytävät liikkeistä laajan valikoiman laadukkaita tuotteita tarpeisiinsa, aina erittäin kilpailukykyisiin hintoihin.

Bauhaus rautakauppa Tallinna - Rocca al Mare.

Rocca al Mare.

Monipuolisen tuotevalikoimansa ja edullisen hinnoittelunsa ohella ketju tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Ensimmäinen Bauhaus rautakauppa Tallinna myymälä avasi ovensa Lasnamäellä 9. huhtikuuta vuonna 2010. Rocca al Maren liike avattiin asiakkaille vuonna 2017.

Bauhaus rautakauppa Tallinna - Lasnamäe.

Lasnamäe.

Saksalainen, yksityisomistuksessa oleva rautakauppaketju on perustettu vuonna 1960, ja nykyisin sillä on Viro mukaanlukien yhteensä yli 250 rautakauppaa 17 eri Euroopan maassa.

Rautakauppa Tallinna - Bauhaus.

Pääset Tallinnan keskustasta ketjun myymälälle joukkoliikenteen avulla kolmella eri bussilinjalla: bussilinja nro 51 Viru keskus – Priisle (“Lendtähe” pysäkki), bussilinja nro 67 Estonia pst – Seli (“Sabatähe” pysäkki), sekä bussilinja nro 68 Estonia pst – Priisle (“Sabatähe” pysäkki).

Bauhaus rautakauppa Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Lasnamäe
Tähesaju tee 8
13917 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7-20, lauantai 8-20, sunnuntai 9-17
bauhaus.ee

Rocca al Mare
Kaeravälja tn 3
13516 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 7-20, lauantai 8-20, sunnuntai 9-17

Voit saada lisätietoja Bauhaus rautakauppa Tallinna myymälöistä seuraamalla ketjun virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/BauhausEesti/.

Puutuotteet ja rakentaminen

Puutuotteet ja rakentaminen Tallinna.Bauhausin puu-ja rakennustarvikkeiden osasto tarjoaa puumateriaalit, tiilit, kevytlohkot, laastit, eristysmateriaalit, levyt, jalopuu-ja laminaatti päällysteet, listat, ovet, ikkunat, puiset sisä-ja ulkoverhoilut, saunapaneelit, saunarungot, portaikot, parketit, laminaatit, jne.

Paikan työpaja sahaa tarvitsemasi levyt oikeankoisiksi tuotteiksi odottaessasi.

Räätälöintityöt, esimerkiksi työtasojen ja pesualtaiden suhteen, toimitetaan muutaman päivän yli, riippuen kysynnästä.

Voit valita tuotteesi tässä suhteessa lähes 20 erilaisesta puulajista, ja päällysteet tusinoista erilaisia laminaatteja.

Mikäli asut Tallinnan alueella, saat tavarat tilattua myös kotiisi tai yrityksesi toimipaikalle toimitettuina.

Työkalut ja kiinnikkeet

Työkalut ja kiinnikkeet Tallinna.Bauhausin työkalut ja kiinnikkeet osastolta löydät erilaiset työkalut ja tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen.

Osastolla on panostettu erityisesti laadukkaiden tuotemerkkien myyntiin: erityisesti tarjolla olevien Alpha Tools ja Herkules sähkötyökalujen valikoima on laaja.

Osaston tuotteisto kattaa vaihtoehtoja pienimmistä ruuvimeisseleistä suurimpiin rakentamisessa käytettäviin rautasahoihin saakka.

Välttämättömät tarvikkeet kuhunkin koneeseen (poranterät, hiomalaikat, hiekkapaperit, jne), löydät etenkin Craftomat-tuotemerkin tuotevalikoimasta.

Lisäksi osastolta löytyvät tuotteet tunnetuilta maailmanmerkeitä kuten Bosch, Skil, AEG, Metabo, Ryobi ja Makita.

Kiinnikkeiden alaosastolla ovat edustettuina omat tunnetut tuotteensa, kuten Stabilit, Regalux, Kantoflex, Bobi, ja Habot.

Bauhausin myymä valikoima ruuveja ja muita kiinnikkeitä on Viron suurin.

Kylpyhuonemaailma – Bauhaus rautakauppa Tallinna

Kylpyhuonemaailma Tallinna.Bauhausin kylpyhuonemaailmasta saat kaikkea tarvittavaa, mitä tarvitaan unelmien kylpyhuoneen tai kotikylpylän toteuttamiseen.

Esillä on yli 20 erilaista kylpyhuoneen ratkaisua, kylpyammeita, WC-käymälöitä, keraamisia tiileja, sekä kylpyhuoneen sisustuksia.

Kylpyhuonemaailmasta löydät kaiken tarvitttavan remonttia varten.

Myymälän palveluihin kuuluvat lisäksi suunnittelu, neuvonta, toimitukset, sekä asennukset sovittujen aikataulujen mukaisesti (Tallinnan alueella).

Bauhaus onkin erinomainen vaihtoehto saada kylpyhuoneen remonttisi hoidettua ammattimaisesti, budjetin puitteissa, ja haluamasi aikataulusi mukaisesti.

Saniteettitilat, keraamiset laatat, ja oheistarvikkeet

Saniteettitilat ja keraamiset laatat Tallinna.Bauhausin oma Camarque-tuotemerkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen kylpyammeille, altaille, suihkuille ja suihkukaapeille, kuin myös kylpyhuoneiden oheistarvikkeille ja tekstiileille.

Osaston laaja valikoima vesihanoja koostuu tunnetuista tuotemerkeistä kuten Mora, Grohe, Oras, sekä Bauhausin omasta Mixomat-brändistä.

Saat osastolta kaikkien näiden ja muiden tavallisten saniteettitilojen tuotteiden ostoon tarvittaessa ammattimaista neuvontaa ja ohjausta.

Keraamisten tiilien valikoima sisältää kattavan valikoiman tuotteita eri hintaluokissa, kaikkiin budjetteihin sopivina.

Valikoimasta löytyy laajasti vaihtoehtoisia tiilejä sekä sisä- että ulkokäyttöön, kuin myös aitoja graniitti- ja marmorilevyjä.

Tarjolla on lisäksi lasitiilituotteita ja oheistarvikkeita.

Näitä erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavien tiili-ja levytuotteiden ohella myymälästä löytyvät asennusmateriaalit lisätarvikkeineen kilpailukykyisiin hintoihin.

Mikäli olet ostamassa tuotteita isommissa tilauskokoluokissa, muista aina pyytää tarjousta alennettuihin hintoihin.

Puutarhanhoitomaailma – Bauhaus rautakauppa Tallinna

Puutarhanhoitomaailma Tallinna.Ostosten tekeminen Bauhausin puutarhanhoitomaailmassa on kokemus sinällään.

Osastolta löydät kaikkea, mitä tarvitset puutarhaasi, pihan kasvismaalle, parvekkeelle, sekä terassille.

Voit tutustua muun muassa suureen valikoimaan huonekasveja, mukana muodikkaita kukkaruukkuja, muita tarvikkeita sekä lannoitteita.

Puutarhanhoitomaailman tuotevalikoima uudistuu viikoittain, sisältäen aina yli 13 000 halpaa ja laadukasta puutarhanhoidon tuotetta ja kasvia.

Osastolta löytyvät lisäksi puutarhanhoidon koneet ja työvälineet, puutarhan kalusteet, grillit, ja puutarhavalaistukset.

Tarvittaessa saat osaston myyjiltä asiantuntevaa ohjausta sekä apua ostostesi tekemiseen ja toimivan puutarhan suunnittelemiseen.

Sisustus

Bauhausin sisustusosasto on laaja kompleksi, joka sisältää monipuolisesti erilaisia tuotteita ja tuoteryhmiä sisustamiseen.

Pintamateriaalien, kuten maalien, tapettien, ja lattiamattojen lisäksi osastolla ovat myynnissä valaistukset, kuin myös kodin kunnossapidossa tarvittavat sähkötuotteet ja -ratkaisut.