Tallinnan Beebiasi lastentarvikeliike

Lastentarvikeliike Beebiasi on osa Ümera kauppakeskuksen palveluita, Lasnamäen kaupunginosan alueella Tallinnaa.

Beebiasi on lastentarvikkeisiin ja vauvanruokiin erikoistunut myymälä.

Beebiasi lastentarvikeliike TallinnaKauppapaikasta löytyy laaja valikoima tuotteita, edullisia hintoja, sekä henkilökohtaista palvelua.

Fyysisen myymälän ohella Beebiasi operoi verkkokauppaa (www.beebiasi.ee), josta voit tarkistaa tuotteiden hinnat ja valikoiman kattavuuden.

Pääkategorioista lastenruokiin lukeutuvat mm. maitosekoitukset, maidot, lasten teejuomat, keksit ja välipalat, smoothiet, kasvissoseet, lihaa sisältävät soseet, jälkiruoat, hedelmäsoseet, keitot, puurot ilman maitoa, sekä maitopuurot.

Pullojen ja tuttien puolesta voit ostaa muun muassa Nuk Mickey kokoelman tuotteita, tutit, lateksitutit, silikonitutit, pullot ja tarvikkeet, tutit pulloille, sekä harjoittelupullot.

Myymälässä on kaupan kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita kategorioissa suunhoito, ihonhoito, pesutuotteet, vaipat, huultenhoito, sekä hoitotarvikkeet.

Ostettavissa on myös leluja ja apuvälineitä, tuotteita imettämisen avustamiseen, rintojen hoitotuotteet, rintamaidon säilytyksen tuotteet, sekä rintapumput ja tarvikkeet.

Beebiasi Ümera Keskus
Ümera 3, 2. kerros
13817 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-19
www.beebiasi.ee

Ümera Keskus on yksi Tallinnan keskeisistä kauppakeskuksista, jonne pääsee hyvin eri puolilta kaupunkia julkisilla kulkuneuvoilla.

Keskustasta (pysäkki “Estonia”) aivan keskuksen viereen (pysäkki “Rauna”) tulee muun muassa bussilinja nro 54.