Tallinnan Bench vaatekauppa (SULJETTU)

Filippiiniläinen vaatekauppaketju Bench toimii Tallinnan kaupungin puitteissa Ülemiste kauppakeskuksessa, paikan 2. kerroksessa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Bench (josta käytetään myös versioita bench/ tai BENCH/) tunnetaan parhaiten monikäyttöisestä, edullisesta kaupunkilaisvaatetuksestaan ja funktionaalisesta muotoilustaan.

Bench vaatekauppa Ülemiste Keskus TallinnaKetjun Tallinnan myymälässä on ostettavissa Bench vaatteita (miehille ja naisille), käsilaukkuja, asusteita, jalkineita, sekä hajuvesiä.

Yhtiö sai alkunsa vuonna 1987, kun ensimmäinen Bench/ myymälä avasi ovensa Filippiineillä, kaupaten alkuun miesten t-paitoja.

Ketju alkoi laajentua voimakkaasti sen uudistaessa tuotevalikoimiaan sekä tehokkaiden mainoskampanjoiden avulla, joihin ovat kautta vuosien kuuluneet julkkiskäyttäjät, TV-mainokset, sekä jättimäiset mainostaulut suurkaupunkien katujen varsilla.

Nykyisin tuotevalikoimiin lukeutuvat etenkin naisten ja miesten vaatekokoelmat, alusvaatteet, asusteet, hajuvedet, sekä elämäntyylituotteet.

Ketjun myymälöitä löytyy kautta Filippiinien, Yhdysvalloista, Euroopasta, Lähi-Idästä, sekä Kiinasta.

Bench/ on Suyen Corporation nimisen konsernin omistama tuotemerkki.

Samaan konserniin kuuluvia muita tuotemerkkejä ovat herBENCH/, BENCH/ Accessories, Tofu, BENCH/ Body, B/Tweeners, Pinoylab, Human, ja Kashieca.

Bench Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.bench.ee

Bench vaatekauppa löytyy Ülemiste Keskus ostoskeskuksen tiloissa rakennuksen 2. kerroksesta.

Tarkalleen kauppapaikka sijaitsee Camp David myymälän ja Time Stop Bistroo ja Kohvik kahvilan välisessä liiketilassa.

Ülemiste Keskus on Viron suurimpia kauppakeskuksia, yli 210 myymälällä ja palvelulla ja noin 60 000 m2:n pinta-alalla.