Tallinnan Bering kello- ja korukauppa

Tanskalainen kello- ja korubrändi Bering operoi Tallinnassa yhtä myymälää, joka sijaitsee Ülemiste Keskus ostoskeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4).

Vuonna 2008 perustettu Bering valmistaa kelloja ja koruja, joita ovat inspiroineet arktisen luonnon kauneus.

Bering kello-ja korukauppa Ülemiste Keskus Tallinna.

Bering on nimetty 1700-lukulaisen tanskalaisen tutkimusmatkailija Vitus Beringin mukaan, joka antoi nimen myös Alaskan ja Venäjän erottavalle Beringinsalmelle.

Kukin Bering kello ja koru pyrkii edustamaan arktisen luonnon viileää, yksinkertaista kaunetta ja ikuisen jään ääretöntä laajuutta selkeillä, virtaviivaisilla muodoilla ja puhtaalla, minimalistisella tanskalaisen designin eleganssilla.

Bering kello Tallinna.

Brändin kellot on myös tehty ikuisen jään tapaan pitkäkestoisiksi, korkealaatuisista materiaaleista kuten korkean teknologian keramiikasta ja äärimmäistä kulutusta kestävästä ja vahvasta safiirilasista, varmistaen että aika ei jätä tuotteisiin jälkiä.

Kokonaisuudessaan Beringin kokoelmiin sisältyy meisten kelloja, naisten kelloja, sekä koruja, muun muassa sormuksia ja kalvosinnappeja.

Bering Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinna
www.beringtime.com

Bering Tallinna ylläpitää virallista Facebook-sivua osoitteessa www.facebook.com/beringtallinn.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla Beringin uusimmista koruista ja kellomalleista, Tallinnan myymälän tarjouksista, ja paljosta muusta.