Tallinnan Berkana Jewelry & Disain koruliike

Koruliike Berkana Jewelry & Disain myy tuotteitaan vanhankaupungin laitamalta löytyvässä WW-Passaaz kauppakeskuksessa (Aia 3).

Berkana on erikoistunut kauniisiin, erilaisista kivimateriaaleista toteutettuihin koruihin, lähinnä kaulakoruihin sekä korvakoruihin.

Berkana Jewelry & Disain koruliike WW-Passaaz TallinnaYhtiön käsityönä tekemät korut ovat saaneet suosiota niin Virossa kuin ulkomaillakin (Suomi, Tanska, Ruotsi, ja Saksa).

Koruja löytyy valmistettuina materiaaleista kuten akaatti, ametisti, aventuriini, jade, jaspis, karneoli, korallihelmi, kvartsi, latsuriitti…

…hiekkakivi, marmori, obsidiaani, onyksi, opaali, sardi, sodaliitti, tiikerinsilmä, turkoosi, unakiitti, sekä krysokolla.

Voit tutustua koko tuotevalikoimaan ja korujen hintoihin Berkana Jewelry & Disain verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.berkana.ee.

Firman tavoitteena on tarjota asiakkailleen laaja, ainutlaatuinen valikoima tuotteita, parhaisiin hintoihin.

Tarjolla oleva valikoima kasvaa jatkuvasti. Koska jokainen koru on valmistettu käsityönä, tämä takaa myös tuotteiden yksilöllisyyden.

Jos mielessäsi on jotakin erikoista korunvalmistuksen suhteen, sinun kannattaa ottaa yhteyttä Berkanaan, sillä sen toteutus saattaa olla mahdollista firman kautta.

Berkana Jewelry & Disain WW-Passaaz Keskus
Aia 3 / Vana-Viru 10
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-19, su klo 10-17
www.berkana.ee

Löydät Berkana Jewelry & Disain myyntipaikan WW-Passaaz kauppakeskuksen rakennuksesta, aivan Viru-porttien läheisyydestä.

Tarkemmin määriteltynä Berkana on sijoitettu keskuksen 1. kerroksen tiloihin.