Tallinnan biljardi-ja bowling-salit

Tallinnasta löytyy useita tasokkaita biljardi-ja bowling-saleja, ja muutamissa kohteissa nämä kaksi ajanviettotapaa on yhdistetty saman katon alle.

Näistä kahdesta etenkin biljardi, vironkielellä “Piljard”, on tullut viime vuosina erittäin suosituksi harrastukseksi, jonka myötä Tallinnaan on perustettu suurempia ja tasokkaampia biljardisaleja.

Kun tulet tällaiseen paikkaan pelaamaan biljardia, varmista minkä tyylistä biljardia haluat pelata, kansainvälistä vai “venäläistä biljardia”, jotka käyttävät erikokoisia pöytiä (venäläinen versio on hieman suurempi).

Joissakin paikoissa maksu tapahtuu lisäksi joko per tunti tai per peli, joka kannattaa valita sen perusteella, millä taitotasolla pelaat biljardia.

Al Mare Bowling
Paldiski mnt 96
10618 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 14-22, pe klo 14-24, la klo 10-23, su klo 10-20
www.amb.ee

Al Mare Bowling Tallinna

Al Mare Bowling Club on paikka sekä alan ammattilaisille että amatööreille pelata ja harjoitella keilailua.

Yhteensä (Brunswick) keilailuratoja on tiloissa 12.

Voit pelata keskuksessa lisäksi biljardia, jota varten tarjolla on 3:n pöydän valikoima.

Al Mare Bowling biljardisali Tallinna

Pelaamisen ohessa voit tilata valikoimasta ruokia ja juomia. Rakennuksen yhteydessä on ilmaista parkkitilaa.

Keskuksen tiloja, joihin mahtuu maksimissaan 150-200 asiakasta kerrallaan, käytetään usein myös tiloina erilaisia sosiaalisia tapahtumia ja viihdetapahtumia varten.

Bamba Billiard & Lounge
Pärnu mnt 69
10135 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 12-02, pe-la klo 12-05
www.bamba.ee

Bamba Billiard Club
Keskuse 16
12911 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 14-01, pe-la klo 14-03, su klo 14-01
www.bamba.ee

Kahden toimipisteen Bamba Billiard Club ketju on tarjolla sekä Mustamäellä (Keskuse 16) sekä kohtalaisen lähellä keskustaa (Pärnu maantee 69).

Bamba biljardisali Pärnu maantee Tallinna

Pärnu maanteen toimipaikka on tyylikäs biljardisali ja pub-ravintola, jossa voit pelata biljardia sekä kansainvälisen tyylin (“Brunswick”) 9″ kokoluokan pöydällä tai venäläisen biljardin 12″ kokoisella pöydällä.

Yhteensä pöytiä on tarjolla keskuksessa 23 kappaletta, 19 “Brunswick” biljardipöytää ja 4 venäläisen biljardin pöytää.

Koska biljardisali toimii myös pub-ravintolana (joka löytyy sisääntulon yhteydestä), voit tilata pelaamiskäynnin aikana herkullisia ruokia ja juomia.

Ruokailutilana rakennus on varsin mukava, sillä tilat on luotu entisen teollisuusrakennuksen pohjalle, ylisuurine ikkunoineen ja tiiliseinineen.

Bamba biljardisali Mustamäe Tallinna

Mustamäen kaupunginosan (Keskuse 16) Bamba Billiard Club on suurikokoinen (600 m2), kahdessa kerroksessa toimiva biljardisalikompleksi.

Yhteensä pelipöytiä on 19: 15 kpl kansainvälisen tyylin “Brunswick” ja “Manhattan” 9″ pelipöytää sekä neljä venäläisen tyylin 12″ pelipöytää.

Mustamäen Bamban alakerran baari tarjoilee sekä lämpimiä että kylmiä ruokia.

Baribal Tallinn Billiard Club
Tartu maantee 63
10121 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 12-02, pe klo 11-03, la klo 12-03, su klo 12-00
www.baribal.ee

Baribal biljardisali Tallinna

Vuonna 1996 perustettu Baribal, josta löytyy sekä biljardipöytiä, videopelejä, että darts-tauluja, on yksi Viron vanhimpia biljardisaleja.

Voit pelata tiloissa sekä biljardia, snookeria, sekä venäläistä biljardia.

Baribalin salista löytyy yhteensä 22 biljardipöytää, 2 venäläisen biljardin pöytää, sekä 5 snooker-pöytää.

Club 147
Kunderi 8a, II-kerros
10128 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 17-24, pe-la klo 17-02
www.club147.ee

Club 147 biljardisali Tallinna

Club 147 on tyylikäs, keskusta klubi, jossa voit pelata sekä biljardia että snookeria, kaikki toteutettuna korkeimpaan mahdolliseen laatuun.

Paikan “Start” biljardipöydät on esimerkiksi tuotu nimenomaan tätä keskusta varten Novosibirskistä, Venäjältä.

Samoin klubin viisi “Titan” snooker-pöytää, jotka on päällystetty kilpailutason materiaaleilla, on tuotu maahan ja asennettu paikoilleen brittiläisten asiantuntijoiden toimesta.

Club 147 palveluihin lukeutuvat myös lounge, baari, sikarihuone, sekä kaksi luksusmaista VIP-pöytää, jos haluat pelata tyylikkäämmissä puitteissa.

KU:LSA:L Bowling & Billiards
Mere pst 6
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 11-23, pe klo 11-02, la klo 10-02, su klo 10-23
www.kuulsaal.ee

Vuonna 2002 toimintansa aloittanut, huippumoderni bowling- ja biljardiklubi KU:LSA:L, joka löytyy hieman Tallinnan vanhankaupungin ulkopuolelta, on muodostunut suosituksi paikaksi viettää aikaa ystäväryhmien kesken.

Kaksikerroksisesta keskuksesta löytyy yhteensä (AMF) 12 keilailurataa, kuin myös erillinen huone kahdeksalla korkealaatuisella biljardi-ja snooker-pöydällä.

Molempien kerrosten yhteydestä löytyy baari, josta voit tilata pelaamisen oheen juomia ja ruokia. Tiloissa on jopa mahdollisuus käydä suihkussa pelaamisen tai harjoitussession jälkeen.

KU:LSA:L on tarjolla myös vuokratiloiksi esimerkiksi yksityisjuhlia tai yritystapahtumia varten. Keskus toimii mielenkiintoisessa rakennuksessa, entisessä Rosen Waba Aja Wabrik tehtaan tiloissa, mielenkiintoisella arkkitehtuurilla.

Zelluloos Bowling
Tartu mnt 80B
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 16-24, pe klo 16-01, la klo 12-01, su klo 12-24
www.zbowling.ee

Zelluloos Bowling keilailurata Tallinna

Zelluloos Bowling on mukava ja tilava bowling-keskus lähellä keskustaa, hieman Tallinna Bussijaam bussiasemasta eteenpäin.

Keskuksessa on tarjolla kaikkiaan 10 modernia keilailurataa, kuin myös baari juomia/pikkupurtavaa varten, jossa voit rentoutua pelaamisen ohessa ystävien kanssa.

Iltaa kohti Zelluloos Bowlingissa on mahdollista pelata myös Cosmic bowling tyyliin, miellyttävän musiikin ja ultraviolettivalaistuksen tahdissa.

Arkkitehtuurillisesti mielenkiintoisessa rakennuksessa toimiva keilailukeskus on profiililtaan tilava, ja tarjolla myös vuokratiloina, ollen erinomainen vaihtoehto syntymäpäiväjuhlien ja yritystapahtumien pitopaikaksi.