Tallinnan Bio2You kosmetiikkakauppa (SULJETTU)

Tyrnipohjaiseen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Bio2You löytyy Tallinnassa Ülemiste ostoskeskuksesta, 1. kerroksesta. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Bio2You luonnonmukaisen tyrnikosmetiikan myymälästä voit ostaa tuotteita etenkin kasvojen-, vartalon-, sekä hiustenhoitoon koko perheelle.

Bio2You kosmetiikkakauppa Ülemiste Keskus TallinnaTyrnimarjaa hyödyksi käyttävän kosmetiikan valikoimaan sisältyvät kokonaisuudessaan ihonhoidon tuotteet, anti-aging voiteet, SPA & vartalovoiteet, tuotteet lapsille, sekä meikit.

Myymälässä on tarjolla lisäksi joukko elämäntyylituotteita, kuten pyyhkeita, teelaatuja, tyrnimehua, tyrnimarjaöljykapseleita, eko-soijavahakynttilöitä, lahjatavaroita, jne.

Kosmetiikan tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki yleisimmät kasvojen hoidon käsittelyt aina ihonpuhdistuksista kosteuttaviin voiteisiin, kuin myös intensiivihoitoon tarkoitettuja naamioita ja seerumeja.

Bio2You tuotteet on valmistettu luontoystävällisiä metodeja käyttäen, ilman eläinpohjaisia raaka-aineita, keinotekoisia väri-tai hajusteaineita, alkoholia, tai parabeeneja.

Yhtiön tavoitteena onkin yhdistää luonnon parantava voima tieteen luomaan viisauteen.

Ketju on latvialainen, ja sen tuotteita, joita myydään kaikkiaan 15:ssa maassa, valmistava tehdas löytyy Latvian pääkaupungin, Riian, yhteydestä.

Tehtaalla raaka-aineena käytettävä tyrnimarja on 100% orgaanisesti kasvatettua, kerättyä, ja ympäristöystävällisesti jalostettua, sisältäen mahdollisimman paljon terveydelle arvokkaita vitamiineja, kivennäisaineita, ja muita hyödyllisiä ravinto-aineita.

Bio2You Ülemiste Keskus (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Suur-Sõjamäe 4
50114 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.bio2you.ee

Bio2You kauppapaikka on sijoitettu Ülemiste ostoskeskuksen 1. kerroksen puitteisiin.

Tarkkaan ottaen löydät myymälän Familon sekä Dreamland Home liikkeiden välisestä tilasta.

Ülemiste Keskus lukeutuu Viron suurimpiin kauppakeskuksiin, tarjoten yli 210 myymälää ja palvelua, noin 60 000 m2 kokoisella pinta-alalla.