Tallinnan Biomenu Maheköök vegaaniravintola

Vegaaniravintola Biomenu Maheköök toimii Ülemiste Keskus kauppakeskuksen tiloissa Tallinnassa, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Luomuvegaaniruokaa tarjoava Biomenu on moderni ja terveellisiin elämäntapoihin orientoitunut ruokailupaikka.

Biomenu Maheköök vegaaniravintola Ülemiste Keskus Tallinna.

Biomenun ruokalista sisältää makunautintoja kasviksista ja elävän ravinnon raaka-aineista.

Joukossa on aterioita, jotka sopivat vegaaneille, elävän ravinnon mukaista dieettiä noudattaville, sekä gluteenitonta ja laktoositonta ruokavaliota seuraaville, kuin myös muillekin asiakkaille, jotka arvostavat hyviä makuja sekä ravitsevaa luomuruokaa.

Biomenun tuotteisiin ja aterioihin ei sisälly eläinperäisiä raaka-aineita, eikä myöskään keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita. Kaikki tarjolla oleva on 100% orgaanista ja 100% luonnonmukaista.

Ruoat tuotetaan käyttäen valmistusmetodeja, jotka säilyttävät mahdollisimman hyvin raaka-aineiden vitamiineja, mineraaleja, ja muita ravinto-aineita.

Voit nauttia Biomenun ruoista paikan päällä buffee-noutopöydästä tai ostaa aterioita mukaan take-away laatikoissa.

Biomenun tarjontaan kuuluu myös monipuolinen valikoima valmisaterioita, kuten salaatteja, wrappeja, hummusta, vihanneskyljyksiä, falafeleja, jne.

Lisäksi Biomenu Maheköök on todellinen paratiisi terveellisten herkkujen ystäville: paikan kokit luovat päivittäin uudenlaisia kakkuja ja jälkiruokia ilman hienosokeria tai valkoisia vehnäjauhoja.

Esimerkiksi Biomenun raakakakut luodaan eksklusiivisesti tuoreista ja kuivatuista hedelmistä sekä pähkinöistä.

Siten ravintolan luomukeittiö tuo yhteen useita tärkeitä ominaisuuksia – terveellistä ja ravintorikasta ruokaa, mahtavia makunautintoja, sekä erilaisia dieettilähestymistapoja tyydyttäviä kokonaisuuksia.

Biomenu maheköök Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinna
www.facebook.com/BiomenuMahekook

Biomenu Maheköökin virallinen Facebook sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/BiomenuMahekook.

Facebook sivulle tulee päivityksiä muun muassa Biomenun ruokalistan uusimmista tuotteista, päivittäin uudistuvista jälkiruoista, ja paljosta muusta.