Tallinnan Birgit kosmetiikkakaupat (SULJETTU)

Luonnonkosmetiikkaa myyviä Birgit kauppoja on Tallinnan alueella kaksi kappaletta, Viru Keskus ja Ülemiste ostoskeskuksissa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Myymälän valikoimat koostuvat Länsi-Euroopan johtavien kosmetiikan valmistajien ja nousevien itä-eurooppalaisten, kuten virolaisten sekä latvialaisten, yhtiöiden tuotteista.

Birgit kosmetiikkakauppa TallinnaSuosituimpiin tuotekategorioihin Birgit myymälöissä kuuluvat vartalon-, hiusten-, ja kasvonhoidon tuotteet sekä hajuvedet.

Voit ostaa myös muun muassa luonnonmukaisia eteeristen öljyjen sekä kasviuutteiden kylpyhuone- ja saunatuotteita, käsintehtyjä saippuoita, kylpysuolapalloja, kylpymaitoja (Kleopatrakylpyjä), jne.

Yhteensä hyllyillä on yli 1200 kosmetiikkatuotetta kasvojen, vartalon, ja hiusten kauneudenhoitoon.

Keskeisiin edustettuina oleviin tuotemerkkeihin lukeutuvat Attirance, Ceano, GoodKaarma, Fragonard, Le Chatelard, kuin myös L’Erbolario.

Erikoisuutena Ülemiste ostoskeskuksen myymälässä ovat lauantait, jolloin paikalle saapuu ammattimainen hajuvesien valmistaja, joka voi luoda yksilöllisen, toiveidesi mukaisen trendikkään tuoksun.

Tallinnan Birgit myymälät (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Birgit Viru Keskus
Viru Väljak 4
10111 Tallinna
www.facebook.com/birgitshop

Birgit Ülemiste Keskus
Suur Sõjamäe tn 2/4
11415 Tallinna
www.facebook.com/birgitshop

Birgit myymälät muualla Virossa (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄT ON SULJETTU)

Birgit Pärnu Kaubamajakas
Papiniidu tn 8/10
80042 Pärnu
www.facebook.com/birgitshop

Birgit Narva Fama Keskus
Tallinna mnt 19
20303 Narva
www.facebook.com/birgitshop

Paras tapa pitää silmällä Birgit myymälöissä olevia alennuskampanjoita ja muita tapahtumia on ketjun Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/birgitshop.