Tallinnan Bon Appetit kokkikauppa (SULJETTU)

Bon Appetit, joka toimii Tallinnan Rocca al Maren ostoskeskuksen myymälästään käsin, myy astioita ja tuotteita keittiöön. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälä on erikoistunut kauppaamaan brittiläisen, vuonna 1850 perustetun Kitchen Craftin keittiötuotteita kokkaukseen, lähes koko valmistajan tuotevalikoimaa.

Bon Appetit TallinnaYhteensä Kitchen Craftilta löytyy noin 3500 erilaista ratkaisua ruoanlaittoon ja muihin keittiötarpeisiin.

Bon Appetitin myymälästä löytyy tuotteita ruoanlaittoon sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Päätuoteryhminä putiikissa myydään veitsiä ja muita teräviä objekteja, keittiövälineitä, välineet ruoanlaittoon, keittiöastiat, juomistuotteet, oheistuotteet, lasten tuotteet, lahjasetit, sekä joulutuotteet.

Paras tapa tutustua tarjolla oleviin tuotteisiin on lukea niiden esittelyt Kitchen Craftin omilta nettisivuilta, osoitteessa www.KitchenCraft.co.uk.

Tuotteet ovat tarkasteltavissa myös Bon Appetitin verkkokaupan (www.BonAppetit.ee) kautta, joka tosin on vironkielinen.

Bon Appetitin nettimyymälän kautta voit toisaalta varmistua, että yhtiö myy Virossa löytyy juuri tietynlaista, hakemaasi Kitchen Craft tuotetta, ja samalla näet myös jälleenmyyntihinnan.

Bon Appetit kokkipuoti Rocca al Mare (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.bonappetit.ee

Bon Appetit Rocca al Mare TallinnaRocca al Maren kauppakeskuksessa sijaitseva Bon Appetit kokkikauppa löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta, sijaiten Chicco myymälän vieressä.

Keskuksesta löytyy runsaasti muitakin myymälöitä kodin hankintoihin, mukaanlukien keittiötarvikkeita myyviä liikkeitä.

Näihin keittiötarvikkeita kauppaaviin myymälöihin kuuluvat tasokkaat Home & Gourmet ja Koduekstra kaupat, jotka molemmat ovat myös toisessa kerroksessa ostoskeskusta.

Kitchen Craft

Kitchen Craft, valmistaja, jonka tuotteita Bon Appetit myy putiikissaan, perustettiin alunperin rautatavaroiden ja kodin tarvikkeiden valmistajaksi sekä tukkumyyjäksi.

Yhtiötä hoitavat edelleen firman vuonna 1850 perustaneen Thomas Plantin jälkeläiset.

Useat yhtiön asiakkaat ovat olleet uskollisia firman tuotteiden käyttäjiä vuosikymmenten ajan, ja kutsuvatkin firmaa edelleen sen historiallisella nimellä, “Thomas Plant”.

Nykyisin yritys kuuluu monikansalliseen Lifetime Brands, Inc. konserniin, joka on johtavia globaaleja keittiövälineiden, pöytäkalustojen, ja muiden kodin tuotteiden valmistajia.

Kitchen Craft suunnittelee ja kehittää tuotteitaan Isossa-Britanniassa, toimittaen yli 3500 tuotteen valikoimaansa johtaviin tavarataloihin, postimyyntiyhtiöille, keittiökauppoihin, lasitavaraputiikkeihin, lahjatavarakauppoihin, ja puutarhakeskuksiin kautta maailman.

Ison-Britannian kotimarkkinoidensa lisäksi Kitchen Craftia myydään 80:ssä muussakin maassa, Viro mukaanlukien.

Yhtiön laajan tuotevalikoiman takana on tavoite tarjota inspiroivia ja houkuttelevia vaihtoehtoja kaikkiin makuihin.

Kitchen Craftilla valmistaa tuotteitaan 18:sta ydintuotemerkin alla, joten jos miellyt tiettyyn tyyliin valmistajan tuotteita, voit täyttää koko keittiösi samalla teemalla.

Nämä Kitchen Craftin tuotemerkit ovat Bar Craft, Colourworks, Coolmovers, Home Made, Imperia, Kitchen Craft, Kitsch’n’Fun, Kizmos, Le’Xpress, Let’s Make, Master Class, Master Class Professional, Miniamo, Pure Seal, Reo, Sweetly Does It, ja World of Flavours.