BonBon Lingerie alusvaatekaupat Tallinna – 3 myymälää

Voit valita kolmesta BonBon Lingerie alusvaatekaupat Tallinna myymälästä, mukaanlukien yksi liike sataman lähellä sijaitsevassa Nautica kauppakeskuksessa (Ahtri 9).

Yhtiö on virolainen alusvaatteiden tuotemerkki, jonka asiakaskunta koostuu vapaamielisistä ja sydämeltään nuorista naisista.

Myynnissä olevat tuotteet on suunniteltu yhdistämään sekä käyttömukavuus, kaunis muotoilu, kuin myös alusvaatemuodin trendit.

BonBon Lingerie alusvaatekaupat Tallinna - Ülemiste Keskus.

Ülemiste Keskus.

Brändin alusvaatteista löytyy vaihtoehtoja viimeisimmän nykymuodin suhteen, lumoavia luksusmalleja, kuin myös erittäin pehmeitä ja mukavia klassisia perusalusvaatteita.

Tyyliltään painotus on kuitenkin viettelevän seksikkäissä alusvaatteissa, joista löytyy persoonallisia tyylejä kaikille naisille.

Alusvaatekauppa Tallinna - Viru Keskus.

Viru Keskus.

Hyllyillä on kaupan kaiken kaikkiaan rintaliivejä, alushousuja, stringejä, sukkia ja sukkahousuja, yöpaitoja ja -mekkoja, bodyja, korsetteja, rantavaatteita, alusvaate-yhdistelmiä, ja asusteita.

Oheistuotteisiin kuuluvat miesten ja lasten alusvaatteet.

Tallinnan kaupungissa löydät ketjun liikkeitä Nautican ohella myös lentokentän tuntumassa olevasta Ülemiste kauppakeskuksesta sekä ydinkeskustan suositusta Viru ostoskeskuksesta.

BonBon Lingerie alusvaatekaupat Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Nautica Keskus
Ahtri 9, 1. kerros, Nautica Keskus
10151 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20
bonbonlingerie.com

Viru Keskus
Viru väljak 4/6, 2. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja BonBon Lingerie alusvaatekaupat Tallinna myymälöistä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/bonbonlingerie/.

Yhtiöllä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/bonbonlingerie/.