Boost Juice Bars – smoothie- ja mehubaarit Viro

Boost Juice Bars smoothie- ja mehubaarit Viro ketjuun kuuluu yhteensä 10 toimipaikkaa, mukaanlukien viisi pääkaupunki Tallinnan puitteissa.

Kukin toimipaikka tarjoaa mehuja, smoothie-juomia, sekä hottie-juomia, valmistettuna tuoreista hedelmistä ja vähärasvaisesta jäädytetystä biojugurtista.

Ketjun erikoisuuksiin lukeutuvat erityisen virkistävät, energiaa antavat megaboosterit. Kaikki smoothie-baarin tuotteista ovat täynnä vitamiineja ja terveellisyyttä.

Boost Juice Bars Tallinna - Rocca al Mare.

Tallinna – Rocca al Mare.

Yhtiö sai alkunsa Australiasta vuonna 2000, kun Janine Allis etsi kasvavalle perheelleen terveellisiä vaihtoehtoja perinteisille pikaruoille.

Tästä ideasta on kasvanut yli 290 toimipaikkaa sisältävä verkosto, mukana mehubaareja Viron ohella kohteissa Australia, Chile, Indonesia, Singapore, Kuwait, Englanti, Saksa, sekä Etelä-Afrikka.

Boostin toiminnan periaatteena on tehdä terveellisestä elämäntyylistä helppoa.

Smoothie- ja mehubaari Tallinna - Boost Juice Bars.

Mikä parasta, tämän terveellisen elämäntavan seuraaminen ei tarkoita mausta tinkimistä. Kaikki Boostin mehut ja smoothiet ovat sekä erittäin ravintorikkaita, että erittäin hyvänmakuisia.

Tärkeää on myös, että ketju kieltäytyy käyttämästä keinotekoisia raaka-aineita – ei keinotekoisia säilöntäaineita tai värejä, vain puhdasta, luonnollista nautintoa.

Mehubaari Tartto - Kvartal Keskus.

Tartto – Kvartal Keskus.

Tallinnan alueella voit löytää yhtiön smoothie- ja mehubaareja etenkin suosittujen kauppakeskusten tiloista, kuten päärautatieaseman vieressä sijaitsevasta Balti Jaama Turg kauppakeskuksesta, ydinkeskustan Solaris Keskus ostoskeskuksesta, sekä lentoaseman vieressä toimivasta Ülemiste kauppakeskuksesta.

Boost Juice Bars smoothie- ja mehubaarit Viro – osoitteet & aukioloajat

Pärnu – Kaubamajakas
Papiniidu 8, 1. kerros, Kaubamajakas
80010 Pärnu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
boostjuicebars.ee

Tallinna – Balti Jaama Turg
Kopli 1, 1. kerros, Balti Jaama Turg
10411 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-20, sunnuntai 9-18

Tallinna – Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Solaris Keskus
Estonia pst 9, 1. kerros, Solaris Keskus
10143 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tallinna – Viru Keskus
Viru väljak 4/6, 1. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Tartto – Eeden Keskus
Kalda tee 1c, 1. kerros, Eeden Keskus
50703 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Tartto – Kvartal Keskus
Riia 2, 1. kerros, Kvartal Keskus
51004 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 9-19

Tartto – Lõunakeskus
Ringtee 75, 1. kerros, Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Tasku Keskus
Turu 2, 1. kerros, Tasku Keskus
51014 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 11-20, sunnuntai 11-18

Lisäksi ketjulla on olemassa Pärnun toimipaikka, Pärnun rantapromenadilla. Pärnun rantabaari on tosin avoinna vain kesäkauden aikana, maanantai-sunnuntai noin klo 10-19, säästä riippuen.

Voit saada lisätietoja Boost Juice Bars smoothie- ja mehubaarit Viro ketjusta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/BoostEstonia/.

Yhtiön taustat ja historia

Boost Juice Bars on kotoisin Australiasta, tarjoten tuoreita mehuja ja smoothie-juomia, heijastaen australialaista “Love Life” elämäntyyliä.

Ketju luotiin tarjoamaan terveellisen ja herkullisen vaihtoehdon perinteiselle pikaruoalle. Kaikki Boostin smoothiet ja mehut valmistetaan tuoreeltaan asiakkaan silmien edessä.

Vuonna 2000 perustetulla yhtiöllä on nykyään yli 290 toimipaikkaa 15 eri maassa, tehden yhtiöstä maailman suurimman smoothie-ja mehubaariketjun.

Boost rantautui Viroon vuonna 2007  ja nykyään yhtiöllä on maassa 5 mehubaaria Tallinnassa, 4 Tartossa, sekä 1 Pärnussa. Lisäksi ketju operoi kesäkauden läpi Viron kesäpääkaupunkina tunnetussa Pärnussa yhdellä rantabaarilla.

Ketjun Viron mehubaarit käyttävät vain korkealaatuisimpia raaka-aineita ja ketjun Virossa valmistettua ainutlaatuista jäädytettyä jugurttia, yhteistyössä Boost Australian ja Balbiinogan kanssa.

Tuotteisiin ei lisätä sokeria, säilöntäaineita, tai keinotekoisia lisäaineita. Kukin tuote on lisäksi vähintään 98%:sti rasvaton.

Kaikki asiakkaat saavat Boostin mehubaareissa aina henkilökohtaista, ystävällistä palvelua. Tunnelmaa luovat myös baarien värikäs ilmapiiri ja viihtyisä taustamusiikki, nautinnollista smoothie-ja mehuhetkeä varten.