Tallinnan Bottega Verde kosmetiikkamyymälä

Italialainen kosmetiikkabrändi Bottega Verde operoi Tallinnassa yhtä myymälää, joka sijaitsee Ülemiste Keskus ostoskeskuksen tiloissa, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Vuonna 1972 Italian Pienzassa perustettu Bottega Verde on luonnonmukaista kosmetiikkaa valmistava ja myyvä ketju.

Bottega Verde kosmetiikkamyymälä Ülemiste Keskus Tallinna.

Tuotteissa hyödynnetään kaikkiaan yli 300 luonnollista alkuperää olevaa aktiiviraaka-ainetta, joiden pohjalta Bottega Verde luo vuosittain noin 100 erilaista uutta tuotetta asiakkailleen.

Voit ostaa myymälästä kosmetiikkaa kategorioissa ihonhoitotuotteet, meikkaus, hiustenhoitotuotteet, koti, miesten kosmetiikka, ja auringonsuojat.

Ihonhoidon tuotteista löytyvät muun muassa kasvovoiteet, seerumit, silmänympärysvoiteet, kasvojen puhdistustuotteet, kasvovedet, kasvonaamiot, huulivoiteet, deodorantit, vartalovoiteet, käsien hoitotuotteet, jalkojen hoitotuotteet, suihku ja kylpytuotteet, käsisaippuat, kuorinnat, öljyt ja erikoistuotteet, vartalonmuokkaus, sekä oheistuotteet.

Meikkaustuotteista voit shoppailla kategorioissa kuten ripsivärit, luomivärit, eyelinerit ja kajalkynät, kulmat, huulipunat, huulikiillot, huultenrajaus, huulivoiteet, kynsilakat, kynsienhoito, kynsilakanpoisto, kynsitarvikkeet, pohjustus ja meikkivoiteet, meikinpoisto, puuterit, siveltimet ja oheistuotteet, sekä tuoksut.

Hiustenhoitoon Bottega Verdellä on tarjolla shampoot, hoitoaineet, hiusöljyt ja muotoilutuotteet, hiusnaamiot sekä värihuuhteet.

Kotiin voit ostaa myymälästä myös huonetuoksut, tuoksukynttilät, ja huuhteluaineet.

Miesten tuotteista kaupan ovat shampoot ja suihkusaippuat, hiusten muotoilutuotteet, parranajo- ja aftershave-tuotteet, kasvojen hoitotuotteet, vartalonhoitotuotteet, deodorantit, kuin myös tuoksut.

Bottega Verde Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinna
www.bottegaverde.com

Bottega Verde Eesti ylläpitää virallista nettisivustoa, joka löytyy osoitteesta www.facebook.com/BottegaVerdeEesti.

Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla myymälän ajankohtaisista tarjouksista, uusista tuotteista, ja muista brändiin liittyvistä uutisista.