Brain Games lautapelikauppa Tallinna & Tartto

Voit valita kolmesta Brain Games lautapelikauppa Tallinna & Tartto toimipisteestä Viron alueella, mukaanlukien yksi liike pääkaupungin Ülemiste kauppakeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4).

Yhtiön valikoima erilaisia lautapelejä ja alan oheistuotteita on Viron suurin.

Myymälöiden tuotevalikoima sisältää muun muassa pöytä-ja korttipelejä, klassisia pelejä, piha-ja taitopelejä, pokeritarvikkeita, ja paljon muuta jännittävää niin pienemmille pelaajille kuin aikuisillekin.

Brain Games lautapelikauppa Tallinna - Ülemiste Keskus.

Tallinna – Ülemiste Keskus.

Yhtiön yksi toiminnan tavoitteista on edistää lautapelikulttuuria Virossa, joka näkyy esimerkiksi firman aktiivisesta mukana-olosta alan tapahtumissa.

Lisäksi myymälöistä löytyy useita pelien avattuja näytekappaleita, joita on mahdollista pelata paikallisesti tai vuokrata kotiinpelattavaksi.

Myymälässä apunasi on asiantunteva henkilökunta, joka voi opastaa sinua haluamasilaisiin peleihin laajasta valikoimasta.

Brain Games lautapelikauppa Tartto - Tasku Keskus.

Tartto – Tasku Keskus.

Yhtiö, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2008, tarjoaa erilaisia pelejä aina aloitteville pelaajille soveltuvista (helpoista) peleistä kokeneille pelaajille soveltuviin tuotteisiin saakka.

Ketjun Tallinnan ja Tarton myymälöissä keskiviikot ovat peli-iltoja, jolloin alan harrastajia kutsutaan tutustumaan ja kokeilemaan uusia tuotteita.

Brain Games lautapelikauppa Tallinna & Tartto – osoitteet & aukioloajat

Brain Games Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 1. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
brain-games.ee

Tartto – Lõunakeskus
Lääneringtee tn 39, Lõunakeskus
50501 Tartu
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21

Tartto – Tasku Keskus
Turu 2, Tasku Keskus
51013 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-18

Hyvä tapa saada lisätietoja Brain Games lautakauppa Tallinna & Tartto myymälöistä ja liikkeiden uusista peleistä on yhtiön Facebook-sivusto, osoitteessa facebook.com/BrainGamesEE/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen uusiin lautapeleihin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.