Tallinnan Brewery olutravintola

Brewery olutravintola toimii Tallinnan vanhankaupungin puitteissa, osoitteessa Pikk tn 1.

Olutaravintola tarjoaa asiakkailleen yhteensä 47 erilaisen oluen valikoiman, joista seitsemän laatua edustaa elävää olutta ja viisi talon oman panimon tuotantoa.

Brewery olutravintola vanhakaupunki TallinnaOluen oheen löytyy menu, joka on koottu maailman eri keittiökulttuurien ruoista, sovitettuna yhteen paikan oluiden ja viinien kanssa nautittavaksi.

Kahdessa kerroksessa toimivan Breweryn tilat on rakennettu historialliseen Pärli-rakennukseen, sisältäen muinaista arkkitehtuuria ja saneerauksen myötä lisättyä modernia muotoilua.

Kellarikerroksen design-lampuilla ja holvikatolla varustettu sali, jonne mahtuu noin 70 henkilöä kerrallaan, omaa punaisesta puusta tehdyt pöydät ja pitkät, massiiiviset penkit.

Alakerran tunnelmaan kuuluu lisäksi kompaktikokoinen vinoteekki, josta voit tilata erinomaisia viinejä, noin sadan eri lajin valikoimasta.

Yläkerran tiloissa on loungetyylinen pehmeä sohva, afrikkalaista tuotantoa olevat punaisen puun pöydät, tarjoten tilaa kaikkiaan viidenkymmenelle kävijälle.

Kokonaisuutta täydentää olutravintolassa taustamusiikkina oleva mukava jazz- ja blues-musiikki. Paikka toimii myös urheilubaarina, sillä Breweryssä voi käydä seuraamassa ajankohtaisia urheilutapahtumia (etenkin lajeista jääkiekko & jalkapallo).

Brewery olutravintola Tallinna

Voit tutustua ravintolan ajankohtaiseen ruokalistaan Brewery-nettisivuilla (www.brewery.ee).

Brewery Õlleklubi
Pikk 1
10123 Tallinna
Aukioloajat: ma-ke klo 12-01, to-la klo 12-03, su klo 12-01
www.brewery.ee

Olutravintola Breweryn virallinen Facebook sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/BreweryTallinn.

Ravintola käyttää Facebookia mm. kampanjoistaan ja tapahtumistaan ilmoittamiseen sekä ajankohtaisen ruoka- ja juomalistan esittelyyn.