Brezza Sushi – sushi ravintola Tallinna

Brezza Sushi, suosittu sushi ravintola Tallinna, toimii keskustan lähellä olevan Kalamajan asuinalueen puitteissa kaupunkia, osoitteessa Põhja pst 17.

Ravintola edustaa kätevää, nopeaa, ja monipuolista tapaa nauttia japanilaisia herkkuja, jotka on tarjoiltu valmistettu alkuperäisiin resepteihin.

Sushibaarista onkin muodostunut paikallisten keskuudessa suosittu paikka viettää aikaa ja syödä erinomaista ruokaa.

Brezza Sushi - sushi ravintola Tallinna.

Vuonna 2016 perustettu ravintola tunnetaan hyvästä palvelustaan ja harmonisesta ilmapiiristään, kuin myös menun tarjoamista värikkäistä makunautinnoista.

Tallinnalaisen sushibaarin sijainti on erinomainen esimerkiksi suhteessa kaupungin matkustajasatamaan, sillä sataman A- ja B-terminaalit ovat vain 15 minuutin kävelymatkan päässä (1,2 km).

Brezza Sushi – sushi ravintola Tallinna
Põhja pst 17
10414 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
brezzasushi.ee

Voit saada lisätietoja Brezza Sushi – sushi ravintola Tallinna toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/brezzasushi/.

Ravintolalla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/brezza.sushi/, johon tulee päivityksiä liittyen tarjouksiin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.