Tallinnan Britton lastentarvikeliike

Lastentarvikeliike Britton operoi Tallinnan kaupungissa yhtä myymälää Ülemiste kauppakeskuksen puitteissa, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Britton on vuonna 2004 perustettu lastentuotteiden brändi, jonka tuotteet on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin ja paikalliseen, pohjoismaiseen tyyliin sopiviksi.

Britton lastentarvikeliike Ülemiste Keskus Tallinna.

Kaikkiaan Brittonin tuotevalikoima koostuu nykyään yli 170:stä erilaisesta tuotteesta aina lastenhoidon tuotteista (kuten vaipat) vauvamonitoreihin saakka.

Kukin uusi Brittonin tuote luodaan vastaamaan eurooppalaisia turvallisuusstandardeja, mutta tarjoten myös trendikkäitä designeja ja kukkarolle keveitä hintoja.

Yhtiön tuotteet valmistetaan kuudessa eri eurooppalaisessa ja aasialaisessa partneri-tehtaassa, pitkän kehitystyön lopputuloksena.

Suosituimpiin Britton tuotteisiin kuuluvat tuotemerkin syöttötuolit sekä vauvamonitorit, jotka ovat tehneet vuosien varrella tuhansien vanhempien ja heidän lapsiensa elämän turvallisemmaksi ja mukavammaksi.

Britton on tunnettu myös edullisista vaipoistaan, jotka säästävät perheille satoja euroja vuosittain.

Yksi yhtiön nopeasti kasvavista tuoteryhmistä ovat pohjoisiin oloihin suunnitellut lastenvaunut, kuten Britton Allroad -tuotteet, sekä Britton BabyWay+ lasten autonistuimet turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen lasten kanssa.

Britton lastentarvikemyymälät Tallinnassa

Britton Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.britton.ee

Britton lastentarvikekaupat muualla Virossa

Britton Kvartal Tartto
Riia 2, Kvartal Kaubanduskeskus
51004 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 10-21, su klo 10-19
www.britton.ee

Brittonin virallinen Facebook sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/BrittonEesti.

Facebook sivua seuraamalla pysyt ajantasalla Brittonin uusimmista tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista, ja muista myymälöiden toimintaan liittyvistä uutisista.