Tallinnan BTA Kindlustus konttori

Latvialainen vakuutusyhtiö BTA Kindlustus toimii Virossa yhdellä konttorilla, osoitteessa Lõõtsa 2B.

Viron markkinoilla BTA Kindlustus tarjoaa tuotteina liikennevakuutukset, kaskovakuutukset, vahinkovakuutukset, vastuuvakuutukset, matkavakuutukset, sekä kotivakuutukset.

BTA Kindlustus vakuutusyhtiö TallinnaBTA:n palveluihin kuuluvat vakuutuksen hankkijoille muunmuassa autoilijoiden ilmainen avustusnumero, joka auttaa onnettomuustilanteissa asiakkaita selvittämään tilanteen.

Voit soittaa BTA:n puhelinpalveluun myös saadaksesi lisätietoja muun muassa vakuutusten sisällöstä, hakemisesta, ja korvauksista.

Tärkein ja aikaa säästävin väylä BTA:n asiakkaaksi on kuitenkin yhtiön E-palvelut, jonka kautta voi tilata erilaisia vakuutustuotteita.

E-palveluiden kautta voi lisäksi hakea korvausta toteutuneista, vakuutuksenalaisista vahingoista.

BTA Kindulustus vakuutusyhtiö palvelee sekä yksityisasiakkaita että yritysasiakkaita Virossa.

BTA perustettiin vuonna 1993 Latviassa maan suurimpien merikuljetuksia tekevien yhtiöiden toimesta, ja nykyisin firma on Baltian maiden kolmanneksi suurin vakuutusalan yhtiö.

Konsernilla on toimintaa Baltian maiden ohella myös Puolassa, Saksassa, Italiassa, Ranskassa, Iso-Britannissa, sekä Espanjassa.

BTA Kindlustus
Lõõtsa 2B
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-16:30
www.bta-kindlustus.ee

Yhtiön suurimmat markkina-alueet ovat Latvia, Liettua, Ranska, sekä Puola. Ranska on yhtiön tärkein markkina-alue kotivakuutusten suhteen.

Voit lukea vakuutusten yksityiskohdat ja ehdot kokonaisuudessaan BTA:n verkkosivujen kautta (www.bta-kindlustus).