Tallinnan Burberry vaatekauppa (SULJETTU)

Brittiläinen muotitalo Burberry myy tuotteitaan Tallinnassa vanhankaupungin laitamalla (Pärnu maantee 12) olevasta myymälästään käsin. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Vuonna 1856 perustettu Burberry on globaali luksusmuotimerkki tunnusomaisella brittiläisellä identiteetillä.

BurberryBurberryn kokoelmia toteutetaan tuotemerkkien Burberry London, Burberry Brit, ja Burberry Accessories alla.

Tallinnan kauppapaikan tuotevalikoimissa on näistä tuotemerkeistä muun muassa naisten ja miesten vaatteet, asusteet, silmälasit, hajuvedet, sekä kellot.

Tuotemerkki on luonut vuosikymmenten yli maineen erinomaisesta ammattitaidosta, innovatiivisuudesta, sekä ajankohtaisesta designista, jotka ovat vedonneet asiakkaisiin yli sukupuolien ja sukupolvien.

Yhtiön ydinosaamiseen ovat kuuluneet päällysvaatteet aina siitä saakka, kun Thomas Burberry kehitti gabardiinin yli 150 vuotta sitten – josta parhaana edustajana ovat ikoniset Burberry trenssitakit (joista käytetään Suomessa myös nimeä berberit, Burberryn mukaan).

Burberryn tuotteiden ideointi, design, ja kehitystyö tapahtuvat kaikki yhtiön Lontoon pääkonttorissa.

Tuotteet valmistetaan sekä yhtiön omistamilla laitoksilla Isossa-Britanniassa että ulkoisten yhteistyökumppaneiden toimesta eri puolilla maailmaa, etupäässä Euroopassa.

Brändinä Burberry edustaa aitoa brittiläistä perinnettä, ja tuotemerkkiin on kautta aikojen yhdistetty mm. niin kuninkaallisia kuin tutkimusmatkailijoitakin.

Tuotemerkin brändiarvot ovatkin “Protect, Explore, Inspire”, eli suomeksi “suojaa, tutki, inspiroi”.

Trenssitakkiensa ohella Burberry tunnistetaan globaalisti ruudullisista kankaistaan ja ratsailla olevan ritarin (joka kantaa viiriä sanalla “Prorsum” eli “eteenpäin”) sisältävästä logostaan.

Burberry vaatekauppaketjuun kuuluu nykyään yli 567 myymälää 60:ssä maassa, joiden toimintaa tukee verkkokauppa www.Burberry.com, tarjolla 11:sta eri kielellä.

Tallinnan toimipaikka Pärnu maantee kadun varrella avasi ovensa 17. elokuuta 2012.

Burberry Tallinn (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Pärnu maantee 12
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 11-17, su klo 11-16
ee.burberry.com

Pärnu maanteen Burberry myymälä sijaitsee erinomaisella paikalla, ydinkeskustan alueella ja vanhankaupungin laitamalla.

Aivan vieressä toimivat muista vaatekaupoista myymälät mm. Emporio Armanille ja G-Star RAW ketjulle.