Tallinnan Cafe Cake Stop kahvila (SULJETTU)

Cafe Cake Stop kahvila sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskuksen kellarikerroksessa olevan bussiterminaalin yhteydessä. (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)

Paikka on suosittu keskeisen sijaintinsa ohella myös asiakasystävällisistä aukioloajoistaan johtuen.

Cafe Cake Stop kahvila TallinnaCafe Cake Stopista voi hakea maanantaista lauantaihin aamukahvin ja kahvileivonnaisia jo kello 6 alkaen, ja sunnuntaisin klo 7 alkaen.

Kahvila on avoinna viikon läpi iltamyöhään, klo 23 saakka.

Tarjolla on laatukahvia, jota valmistetaan King Coffee Servicen kahvilaitteilla, ja voit maustaa kahvisi mm. maustesiirapeilla (asiakkaiden suosikkimakuna ollessa Amaretto).

Kuten paikan nimikin kertoo, myynnissä on myös valikoima kakkupaloja, viinereitä, kaurakeksejä, muita kahvileivonnaisia, sekä välipalaruokaa.

Välipalojen suhteen ostettavissa on esimerkiksi seljanka-keittoa, omenapiirakkaa, hampurilaisia, voileipiä, hotdogeja, ja mini-pizzoja.

Juomista kahvin ohella kaupan on teetä, kaakaota, kuin myös virvoitusjuomia.

Cafe Cake Stop (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)
Viru väljak 4/6 (Viru Keskus bussiterminaali)
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 6-23, su klo 7-23
www.facebook.com/pages/Cafe-Cake-STOP/309918262520215

Viru Keskuksen bussiterminaali on yksi Tallinnan kiireisimpiä liikennekeskuksia, ja sisältää joukon muitakin palveluita kahvilan ohella.

Bussiterminaalista löytyy esimerkiksi (kahvia & ruokaa ja muita palveluita tarjoava) R-kioski, joka on avoinna ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-22.