Tallinnan Cafe More kahvila (SULJETTU)

Cafe More kahvilan toimipaikka on Tallinnan Viru Keskus ostoskeskuksen neljännessä kerroksessa. (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)

Tammikuusta 2011 avoinna olleessa Cafe Moressa on mahdollisuus nautiskella sekä mainioista juomista kuin myös suussasulavista ruoista.

Cafe More kahvila Viru Keskus TallinnaKahvilan maineen herkuttelupaikkana selittää se, että sen toiminnan takaa löytyy yli 30 kokkauskirjaa kirjoittanut Angeelika Kang.

Vierestä löytyvän kirjakaupan (Rahva Raamat) kotoisa ilmapiiri sekoittuu kahvilan tuoreiden leivonnaisten aromeihin.

Cafe Moren ruokalistaan kuuluvat aamiaisruoat, salaatit – alkuruoat, keitot, pastat ja risotot, pääruoat, sekä Cafe More jäätelöt ja oma menunsa lapsille.

Juomien puolesta kahvila tarjoaa kahveja ja teitä, mehuja, smoothie-ja pirtelöjuomia, virvoitusjuomia, oluita ja siidereitä, viinejä, sekä väkijuomia.

Voit tutustua kahvilan menuun, mukaanlukien aamiaismenuun, ja päivän tarjouksiin paikan virallisilla verkkosivuilla (www.CafeMore.ee) sekä Facebook-sivuilla.

Cafe More Viru Keskus (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)
Viru Väljak 4/6
10153 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.cafemore.ee
www.facebook.com/pages/Cafe-More/212361222124114

Cafe More on sijoitettu Virukeskuksen rakennuskompleksissa 4. kerroksen tiloihin, Rahva Raamat kirjakaupan viereen.

Muita kahviloita ostoskeskuksessa ovat mm. Reval Cafe (2. kerros), Robert’s Coffee (1. kerros), sekä Wayne’s Coffee (1. kerros).