Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna – Viru & Ülemiste

Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna toimipaikkoja löytyy kahden liikkeen verran, yksi Viru kauppakeskuksessa (Viru väljak 4) ja toinen Ülemiste ostoskeskuksen puitteissa (Suur-Sõjamäe 4).

Brändi on yksi tunnetuimmista globaaleista denim-muodin nimistä ja elämäntyylibrändeistä, edustaen modernia, sofistikoitunutta lähestymistapaa pukeutumiseen.

Kokoelmissa tyypillisiä luonteenpiirteitä ovat luonnollisuus, aitous, sekä usein minimalistiset estetiikat, joita on helppo yhdistellä vaatekaapin muiden vaihtoehtojen kanssa.

Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna - Viru Keskus.

Viru Keskus.

Näiden disainfilosofioiden puitteissa farkkumuodin kokoelmat, jotka Calvin Klein muotitalo lanseerasi markkinoille vuonna 1978, ovat synonyymejä nykyaikaiselle tyylirajojen etsimiselle ja seksikkyydelle.

CK Jeans on aito disainer-farkkubrändi sekä miehille että naisille, jonka vaihtoehdoista löytyy aina innovatiivisia muotoja, uniikkeja yksityiskohtia, vaivattomia tyylejä, sekä trendejä ennakoivia denim-käsittelyitä.

Calvin Klein Jeans.

Perustamisestaan saakka brändi on ollut yksi denim-muodin suuntaa näyttävistä voimatekijöistä, saaden tunnustusta sekä mieleenpainuvasta mainonnastaan että perinteistä poikkeavista disaineistaan.

Voit ostaa tuotemerkin Tallinnan kaupoista miesten ja naisten denim vaatetusta, hajuvesiä, kuin myös kokonaisuuden täydentäviä asusteita.

Brändin omistaa Calvin Klein, Inc., itsessään osa PVH Corp. Group -konsernia, yhtä maailman suurimmista muotialan yhtiöistä, jonka portfolioon kuuluvat myös esimerkiksi Tommy Hilfiger, IZOD, Van Heusen, ARROW, Warner’s, sekä Olga.

Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Viru Keskus
Viru väljak 4, 1. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-21
calvinklein.ee

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna seuraamalla tuotemerkkiä Virossa edustavan yhtiön, Denim Dreamin sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/denimdream/.

Pysyt ajantasalla myös brändin uusimmista tuotteista, mainoskampanjoista, muotinäytöksistä, tapahtumista eri puolilla maailmaa, ja paljosta muusta seuraamalla Calvin Kleinin Facebook-tiliä osoitteessa facebook.com/CalvinKlein/.