Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna – 2 myymälää & aukioloajat

Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna ketjuun kuuluu kaksi myymälää, yksi Ülemiste ostoskeskuksessa (Suur-Sõjamäe 4) ja toinen Viru kauppakeskuksessa (Viru väljak 4).

Amerikkalainen yhtiö on globaali, yksi maailman tunnetuimmista muodin elämäntyylibrändeistä, joka edustaa modernia, sofistikoitunutta tyyliä.

Tuotemerkkiin yhdistetään myös aito, luonnollinen, ja usein minimalistinen estetiikka.

Calvin Klein Jeans Tallinna - Viru Keskus.

Viru Keskus.

Vaatteista, asusteista, alusvaatteista, ja hajuvesistä kodin sisustustavaroihin, tuotemerkin huomiotaherättävät disainit ja provokatiiviset mainoskampanjat ovat aina tuoreita, rohkeita, ja ajankohtaisia, ja niissä on aina mukana amerikkalaisuuden keveys & seksikkyys.

Tavaramerkin puitteissa valmistetaan laajaa valikoimaa tuotteita, mukaanlukien naisten mekkoja ja pukuja, miesten puvustoja sekä räätälöityä vaatetusta, kuin myös miesten ja naisten urheiluvaatteita.

Brändi tunnetaan myös kokoelmavaatteistaan, farkkumuodistaan, hajuvesistään, alusvaatteistaan, uima-asuistaan, kelloistaan, jalkineistaan, koruistaan, sekä silmälaseistaan.

Calvin Klein Jeans Tallinna vaatekauppa.

Mikäli olet tuotemerkin fani, voit hankkia lisäksi Calvin Klein golfvaatteita, neuletuotteita, sukkia, käsilaukkuja, nahkatuotteita, sekä kodin sisustustavaroita (mukaanlukien huonekaluja).

Näistä tuotekategorioista voit ostaa Tallinnan myymälöistä farkkuja, vapaa-ajan vaatteita, kelloja, aurinkolaseja, sekä laukkuja.

Calvin Klein, Inc. yhtiö kuuluu PVH Corp. nimiseen konserniin, yhteen maailman suurimmista muotidesignin ja -markkinoinnin kokonaisuuksista.

PHV Corp. omistaa muotibrändeistä myös yhtiöt kuten Tommy Hilfiger, IZOD, Van Heusen, sekä ARROW.

Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna – osoitteet & aukioloajat

Viru Keskus
Viru väljak 4, 1. kerros, Viru Keskus
10111 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
calvinklein.com

Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Calvin Klein Jeans vaatekaupat Tallinna myymälöistä on yhtiön virallinen Facebook-tili osoitteessa facebook.com/CalvinKlein/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen brändin uutuuskokoelmiin, tapahtumiin eri puolilla maailmaa, sekä paljon muuta.