Tallinnan Carmen Cafe kahvila (SULJETTU)

Löydät kahvila Carmen Cafen Tallinnan Rotermannin kauppakorttelista, osoitteesta Roseni 10. (PÄIVITYS 2022: KAHVILA ON SULJETTU)

Kahvila tarjoilee aamiaista, kuumia ja kylmiä lounasbuffet-valikoimia, kakkuja, piirakoita, keittoja, pirtelöitä, ja paljon muuta.

Carmen Cafe kahvila Rotermann TallinnaSuurin osa myynnissä olevista ruokalajeista on Carmen Cateringin valmistamia, joka on yhtiönä tunnettu laadustaan jo vuodesta 1997 saakka.

Kesästä 2014 avoinna olleen Carmen Cafen vahvuuksiin lukeutuu erinomainen valikoima kahveja ja teitä – joita voidaan molempia tilata lajikkeiden mukaan.

Kahvilassa on myynnissä lisäksi jännittäviä virolaisten pienpanimoiden valmistamia oluita, hyvä valikoima lasiviinejä, smoothieta, ja paljon muuta herkullista.

Carmen Cafen sijainti on mukavalla paikalla Rotermannin korttelissa, soveltuen pysähdyspaikaksi kahville, aamiaisruokailulle, tai ajanviettopaikaksi ystävien seurassa.

Kahvilan ajankohtaisista kampanjoista ja ruokalistoista ilmoitetaan sen Facebook-sivuilla, osoitteessa www.facebook.com/CarmenCafeRotermanni.

Carmen Cafe Rotermann (PÄIVITYS 2022: KAHVILA ON SULJETTU)
Rotermanni 5 / Roseni 10
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 8-21, la-su klo 10-21
www.carmen.ee

Carmen Cafe sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä niin Tallinnan ydinkeskustasta kuin Reisisadam matkustajasatamastakin.

Muita ruokailupaikkoja Rotermannin kauppakorttelissa ovat muun muassa Restoran Platz, Sushi ja Sake, sekä Alter Ego.