Tallinnan Casa de Baile tanssikeskus

Tanssikeskus Casa de Baile operoi Tallinnan Pärnu maantee kadun varrella olevilta tiloiltaan käsin.

Casa de Baile on Tallinnan ja Viron suurin salsa tanssikoulu, joka tarjoaa ryhmäkursseja, yksityisopetusta, tapahtumien organisointeja, sekä salsa teemaisia juhlia.

Casa de Baile tanssikeskus TallinnaKeskuksen kursseilla voi oppia salsan ohella tanssilajeja kuten argentiinalainen tango, Bachata, Merengue, Kizomba, Cha-Cha, ja muita samantyylisiä Latinalaisen Amerikan “katutansseja”.

Casa de Baile pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan markkinoilla olevan opetuksen parin kanssa tanssimisen suhteen, seuraten opetustekniikoita jotka auttavat jokaista kursseille osallistujia tulemaan erinomaisiksi sosiaalisiksi tanssijoiksi.

Kurssien tarkoituksena ei ole kouluttaa osallistujista ammattimaisia tanssijoita, vaan sen sijaan pääpainotuksena on tanssin oppimisen ohella sosialisointi ja hauskanpito.

Salsa, kuten muutkin tanssikeskuksessa tarjottavat tanssityylit, on erittäin suosittu kautta planeetan, joten voit ottaa tanssitaitosi käyttöön lähes minne tahansa menetkään maailman alueella.

Kursseja järjestetään tanssikeskuksen 130 m2 kokoisessa peileillä varustetussa salissa, johon mahtuu tunnille mukaan maksimissaan 60 ihmistä.

Salista löytyy hyvä audiojärjestelmä, jolla voidaan soittaa musiikkia suoraan CD- tai MP3-soittimelta, tietokoneelta, tai muulta tekniseltä laitteelta.

Voit tutustua tarjolla oleviin kursseihin, kurssien hintoihin, tuntien opettajiin, aikatauluihin, ja muuhun tanssikeskukseen liittyvään tietoon paikan verkkosivuilla (www.tantsukeskus.ee).

Casa de Baile
Pärnu mnt 19, IV kerros
10141 Tallinna
www.tantsukeskus.ee

Tanssikeskus Casa de Baile sijaitsee keskeisellä paikalla Tallinnan kaupunkia, vain 250 m Vabaduse väljak aukiosta.

Casa de Baile järjestää aika ajoin myös salsa- latinojuhlia ja muita tapahtumia, joista kerrotaan etenkin paikan Facebook-sivuilla (www.facebook.com/CasaDeBaile).