Tallinnan Cerrito Burrito ravintola (SULJETTU)

Meksikolainen ravintola Cerrito Burrito palvelee Tallinnan Solaris ostoskeskuksessa olevilta tiloiltaan käsin, keskuksen 1. kerroksessa. (PÄIVITYS 2023: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Cerrito Burrito on värikäs ‘fast casual’ tyylinen ruokapaikka innovatiivisella lähestymistavalla – tarjoillen korkealaatuista meksikolaista keittiötä pikaruokalan tahdissa.

Cerrito Burrito meksikolainen ravintola Solaris Keskus TallinnaMakumaailmaan ravintolassa lukeutuvat herkulliset burritot, tacot, sekä nachot, jotka valmistetaan silmiesi edessä, nopeasti ja ammattitaidolla.

Ruokalajeihin käytetään autenttisia meksikolaisia yrttejä ja mausteita, kuin myös perinteisiä raaka-aineita kuten mustia papuja ja pintopapuja, jotka tuodaan maahan varta vasten Cerrito Burritoa varten.

Valmistukseen käytetään vehnää, täysjyvätuotteita, ja gluteenittomia maissitortilloja, sisältäen jokaiselle asiakkaalle jotakin.

Voit kokeilla ruokalajeja kuten naudanliha Barbacoa, joka on haudutettu tuntien ajan meksikolaisissa chilipippureissa, tai vaikkapa sianliha Pibil-ruokaa appelsiini-annatto kastikkeessa.

Ja jokaiseen ateriointiin saa lisämakua Cerrito Bucciton paikan päällä valmistamista guacamolesta ja salsasta.

Cerrito Burrito ruokalista Solaris Keskus Tallinna

Kokemuksen voi kruunata Meksikon suosituimmalla virvoitusjuomalla, nimeltään “Jarritos”, kuin myös perinteisillä meksikolaisilla oluilla.

Cerrito Burrito Solaris Keskus (PÄIVITYS 2023: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Estonia puiestee 9
10143 Tallinn
Aukioloajat: ma-su klo 11-21
www.facebook.com/cerritoburrito

Meksikolainen ravintola Cerrito Burrito sijaitsee Solaris kauppakeskuksen puitteessa 1. kerroksessa.

Muita ravintoloita samassa ostoskeskuksessa ovat esimerkiksi Lido, Vapiano, Tokumaru Ramen & Sushi, ja Francesco Sibio Ristorante.