Tallinnan Cherry myymälä (SULJETTU)

Cherry.ee verkkopalvelun fyysinen myymälä sijaitsee Tallinnan sataman vieressä olevassa Rotermannin kauppakorttelissa. (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Myymälän taustalta löytyvä nettipalvelu, Cherry.ee, on Viron suurimpia sosiaalisia (kollektiivisen ostamisen) shoppailuympäristöjä alennushintaisille tuotteille.

Cherry myymälä Rotermann TallinnaNettipalvelussa on tarjolla päivittäin runsaasti jännittäviä erikoistarjouksia aina ruoanlaiton tarvikkeista ulkomaanmatkoihin saakka.

Voit katsastaa ajankohtaisen valikoiman aina Cherry.ee sivuilta, jossa näkee myös kunkin alennetun tuotteen jäljellä olevan myyntiajan ja -määrän.

Rotermannin myymälästä voi käydä hakemassa Cherry.ee palvelusta tilaamansa palvelut & tuotteet, tai ostaa suoraan paikan päällä myynnissä olevasta valikoimasta.

Palvelun tarjoaa Cherry Media OÜ, joka on ollut toiminnassa syksystä 2009 saakka, tarkoituksenaan tarjota asiakkailleen ennennäkemättömiä etuja houkuttelevien palveluiden ja tuotteiden suhteen.

Cherry.ee konsepti perustuu yhteisostamisen tuomalle periaatteelle, jonka mukaisesti mitä enemmän ostajia osallistuu palveluun, sitä parempia diilejä on tarjolla.

Suosituimpiin alennustuotteisiin palvelussa ovat perinteisesti lukeutuneet esimerkiksi SPA-paketit, illalliset ravintoloissa, sekä teatteri- ja elokuvateatteriliput, joissa alennusprosentit voivat nousta jopa 70%:n tasolle.

Cherry.ee Rotermann (PÄIVITYS 2023: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Rotermanni 5 / Roseni 10
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20
www.cherry.ee
www.facebook.com/CherryDeals

Cherry.ee verkkopalvelun fyysinen kauppapaikka sijaitsee Rotermannin kauppakorttelin alueella.

Tarkkaan ottaen löydät myyntipisteen Juustukuningad juustokaupan viereisestä osasta korttelin liiketiloja.