Tallinnan Chi ravintola & take-away

Aasialainen ravintola Chi tarjoaa kaksi toimipaikkaa Tallinnan Solaris kauppakeskuksen puitteissa, joista toinen on takeaway-ravintola.

Chi:n orientaalinen menu on koottu etenkin kiinalaisista, thaimaalaisista, intialaisista, sekä pakistanilaisista ruokalajeista.

Chi aasialainen ravintola Solaris Keskus TallinnaKattavasta ruokalistasta löytyy aasialaisia ateriointi-elämyksiä kaikkiin makuihin.

Menusta löytyvät kategorioina alkuruoat, kastikkeet, keitot, pääruoat, pannuruoat, kanaruoat, sianliharuoat, naudanliharuoat, lampaanliharuoat, ankanliharuoat, kala- ja äyriäisruoat…

…kasvisruoat, Tandoor-leivät, lasten ruokalista, riisit&nuudelit, jälkiruoat, juomat, viinit, kuumat juomat, oluet&siiderit, cocktailit, sekä vahvat alkoholit.

Kaikki ruoat valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista ja kokeneiden aasialaisten kokkien ohjauksessa.

Ravintola löytyy Solariksen 0. kerroksesta, mutta jos haluat tilata ruokaa mukaan (takeaway), se osa toiminnasta löytyy yhtä kerrosta ylempää, rakennuksen 1. kerroksesta.

Chi aasialainen take away ravintola TallinnaCHI Take Away ravintola tarjoaa nopean ja kätevän tavan ostaa ruokaa.

Takeaway ruokalista sisältää erilaisia tunnetuimpia aasilaisia liha- ja nuudeliruokia, kuten kana- ja katkarapukevätrullat, kanaa tikka masala, sekä lammascurry.

Chi takeaway tunnetaan nopeasta ja ystävällisestä palvelustaan, kaiken ruoan valmistuksen tapahtuessa paikan päällä.

Voit tutustua ravintolan ja take-awayn ruokalistoihin ja ruokien hintoihin Chi-verkkosivustolla, osoitteessa www.ChiRestoran.ee.

Chi Restoran
Estonia puiestee 9, 0. kerros
10143 Tallinna
Aukioloajat: su-to klo 10-22, pe-la klo 10-23
www.chirestoran.ee
www.facebook.com/chirestoran

Chi Take Away
Estonia puiestee 9, 1. kerros
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.chirestoran.ee
www.facebook.com/chirestoran

Löydät Chi Take Away tilauspisteen Solaris keskuksen 1. kerroksesta R-kioskia vastapäätä.

Aasialaista (japanilaista) ruokailukokemusta samassa kauppakeskuksessa edustaa myös 2. kerroksesta löytyvä Tokumaru Ramen & Sushi ravintola.