Tallinnan The Children’s Room lastenvaatekauppa

The Children’s Room lastenvaatekauppa löytyy Tallinnan kaupungissa Foorum Keskus ostoskeskuksesta, osoitteessa Narva maantee 5.

Kaupassa myydään etupäässä amerikkalaisen muotitalo Ralph Laurenin lastenvaatekokoelmia, mutta myös Hunter ja UGG tuotemerkkien jalkineita lapsille.

The Children's Room lastenvaatekauppa Foorum Keskus TallinnaRalph Lauren on tunnettu yli 40 vuoden ajan amerikkalaisen luksusmuodin ja laadun edelläkävijänä vaatteille, asusteille, ja kengille.

The Children’s Room tuo Viron markkinoille Ralph Laurenin luomat ajattomat, moitteettomat, ja luksustyyliset lastenvaatteet.

Kaupasta löytyy vaatteita ja jalkineita vauvoista teini-ikäisille saakka, pojille ja tytöille, 2-ikävuodesta aina 16-ikävuoteen saakka.

Ralph Laurenin lastenvaatteiden kokoelmista löytyy mm. t-paitoja, collegepaitoja, poolopaitoja, urheilupaitoja, päällysvaatteita ja takkeja, neulepaitoja, housuja & shortseja, urheilutakkeja, yöasuja, kenkiä, uima-asuja, hattuja, hansikkaita, huiveja, vöitä, sekä sukkia.

Paras tapa tutustua näihin tuotteisiin ennen myymälässä vierailua on Ralph Laurenin verkkokauppa, osoitteessa www.ralphlauren.com (linkin “Children”) takaa.

Tallinnan The Children’s Room myymälään tulevista uusista tuotteista, alennusmyynneistä, ja muista tapahtumista ilmoitetaan paikan Facebook-sivuilla (www.facebook.com/ChildrensroomTallinn).

The Children’s Room Foorum Keskus
Narva mnt. 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.facebook.com/ChildrensroomTallinn

Foorum Keskus ostoskeskuksen The Children’s Room kauppapaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Tallinnan kaupunkia.

Samasta kauppakeskuksesta löytyy myös lastenvaatteita kauppaava Polarn O. Pyret myymälä.