Tallinnan Choc&go suklaakahvila (SULJETTU)

Choc&go suklaakahvila palvelee asiakkaitaan Solaris kauppakeskuksessa olevalta toimipaikaltaan, osoitteessa Estonia puiestee 9. (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)

Suklaakahvila on parhaita ja maukkaimpia tapoja saada hyvän olon tunnetta ja lisäenergiaa koko Tallinnassa vietetyn päivän tarpeisiin.

Choc&go suklaakahvila Solaris Keskus TallinnaLöydät Choc&gon Solaris keskuksen 0-kerroksesta sen purppuran värisen kojun ja tietysti myös suklaantuoksun ohjaamana.

Tuotevalikoimaan sisältyvät muun muassa käsinvalmistetut tryffelit ja monenlaisia jännittäviä sekä perinteisiä suklaamakuja, jotka on valmistettu kaikkein korkeimman laatuisista belgialaisista & kolumbialaisista raaka-aineista.

Voit ostaa myös erilaisia jälkiruokia, jotka on nekin kruunattu suklaalla – belgialaisia vohveleita, jäätelöä, tuulihattuja, vanukkaita, muffinsseja, fondueta, smoothieta, pirtelöitä jne.

Tuotteiden valmistamiseen käytetään vain luonnollisia ainesosia.

Suklaakahvilan erinomainen viinilista on koottu ammattimaisen sommelierin avustuksella.

Voit ostaa Choc&go:sta, joka on ollut toiminnassa kesäkuusta 2013, myös karkkilaatikoita.

Choc&go Solaris Keskus (PÄIVITYS 2023: KAHVILA ON SULJETTU)
Estonia puiestee 9
11314 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.choc-go.eu

Choc&go:n toiminnan taustalta löytyvä yhtiö on nimeltään Rikolito, joka valmistaa käsintehtyjä makeisia ja kakkuja.

Voit tutustua Rikoliton valmistamiin upeisiin tuotteisiin, etenkin kakkuihin, firman Facebook-sivuilla (www.facebook.com/ChocNGoRikolito).