Tallinnan Chocokoo suklaakauppa

Suklaakauppa Chocokoo toimii Tallinnan kaupungissa osoitteessa Telliskivi 33.

Chocokoo on yksi Viron ensimmäisiä pavuista-patukoiksi suklaata valmistava chocolaterie-liike, joka järjestää myös suklaanvalmistamisen työpajoja asiakkailleen.

Chocokoo suklaakauppa Tallinna.

Myymälän tuotevalikoimiin kuuluvat omavalmisteiset suklaatryffelit ja suklaakarkit, lahjakorit, yrityslahjat, lämpimät suklaajuomat, sekä suklaatuotteet lasten syntymäpäiväjuhliin.

Firma palvelee vähittäismyynnin puolella myymälänsä kautta, mutta sen palveluvalikoimasta löytyvät myös tukkumyynnin ratkaisut, suklaa-iltamat, sekä koulutukset.

Chocokoo suklaarasia Tallinna.

Tuotteisiinsa, joita valmistetaan sloganilla “Rakkaus pitää maailman pyörimässä ja suklaa tekee matkasta tekemisen arvoisen”, Chocokoo hyödyntää parhaita raaka-aineita, valmistaen tuotekokoelmat perinteisten suklaanvalmistuksen oppien ja mestareiden reseptien mukaisesti.

Firman ansioihin on kuulunut mm. 2400 makeisen sarjan valmistaminen vuoden 2016 Viron presidentin järjestämään maan itsenäisyysjuhlien vastaanottoon.

Chocokoo
Telliskivi 33
10611 Tallinna
www.facebook.com/Chocokoo-440593776142422

Chocokoo šokolaadikodan virallinen Facebook sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/Chocokoo-440593776142422.

Seuraamalla firman Facebook-sivua pysyt ajantasalla Chocokoon uusista tuotteista, tarjouksista, tapahtumista, ja muista ajankohtaisista uutisista liittyen Tallinnan myymälään.