Tallinnan Cipollino lastentarvikeliike (SULJETTU)

Rocca al Maren kauppakeskuksessa Tallinnaa toimiva Cipollino lastentarvikeliike tarjoaa huippulaatuisia tuotteita lasten ja pienten lasten äitien tarpeisiin, edullisiin hintoihin. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Vuodesta 2007 avoinna ollut Cipollino ketjun Tallinnan myymälä sisältää myös kaikkea tarpeellista lasta odottavien äitien vaateisiin.

Cipollino TallinnaKetju, jolta löytyy toimipaikkoja Viron ohella Latviasta ja Liettuasta, on keskittynyt toimi-alueillaan suurten kauppakeskusten yhteyteen, tarjoten asiakkailleen kätevän paikan tehdä ostoksia.

Leikkisähenkisellä sisustuksella varustettu Rocca al Maren myymälä sisältää laajan valikoiman tuotteita: lasten hoitotuotteet, lastenvaunut, turvaistuimet, lastenhuoneen huonekalut, kolmipyöräiset, polkupyörät, lelut, vaatteet, sekä jalkineet.

Cipollinon erikoisosaamisen alueisiin kuuluvat erilaisten kehittävien ja intellektuaalisesti stimuloivien lasten ja taaperoiden lelujen myynti, kuin myös tuotteet vastasyntyneiden äideille.

Myymälässä saatavilla oleviin suosituimpiin tuotemerkkeihin lukeutuvat Abrick, Bobas, Canpol, Chicco, Coccodrillo, Disney, Fisher-Price, I’Coo, Koala, Lego, Lorita, NUK, OK Baby, Peg-Perego, Play-Doh, Playgro, Wenice, ja WOW.

Cipollino myymälöitä pyörittävä liettualainen Kontryna Group konserni omistaa Virossa myös Kaks Karu sekä Juku Mänguasjakeskus lastentarvikeliikeketjut.

Cipollino Rocca al Mare Keskus (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.babycity.ee

Cipollino Rocca al Mare TallinnaLastentarvikeliike Cipollino operoi Rocca al Maren ostoskeskuksen toisessa kerroksessa, löytyen BeebiCenter Minimood myymälän ja Rocca al Mare Ilukeskus kauneushoitolan välistä.

Suomalaisen Citycon Oyj:n omistama Rocca al Mare kauppakeskus on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1998.

Keskus kuuluu maan suurimpiin shoppailupaikkoihin yli 170 myymälän ja palvelun valikoimallaan.

Mukana valikoimissa on satoja maailman tunnetuimpiin kuuluvia tuotemerkkejä, joista useita ei saa ostettua mistään muualta Viron alueelta.

Citycon Oyj:n Tallinnan ostoskeskuksiin kuuluvat myös Kristiine Keskus ja Magistral.

Kotryna Group

Cipollino myymälän taustalta löytyvä Kotryna Group konserni on yksi tärkeimpiä Baltian alueen lastentarvikkeita myyvistä ryhmistä, ollen mukana kaikkien Baltian maiden markkinoilla.

Yhtiön menestys sen yli 20 vuoden historian aikana on perustunut etenkin myymälöistä löytyviin kattaviin tuotevalikoimiin, sisältäen kaikkea mitä tarvitaan lapsen hoitamiseen, mukaanlukien lastenrattaat ja -vaunut, syöttötuolit, lasten sängyt ja muut huonekalut, lelut, sekä lasten vaatteet ja jalkineet.

Vuosikymmenten kokemus alalta on sisältänyt useita Baltian markkinoilla toteutettuja innovaatioita, kuten one-stop-shop pohjaisen lastentarvikkeiden jälleenmyyntiketjun, erikoisosto-ohjelmat, sekä internet-asiakkaiden alennus-ohjelman.

Tämä pitkä toimintahistoria on tehnyt yhtiöstä myös luotetun yhteistyökumppanin laajalle joukolle tavaranvalmistajia ja muita alan toimijoita, mahdollistaen kaikkein parhaimpien lastentarvikkeiden myynnin Kotryna Groupin omistamissa putiikeissa.

Konserni hankki virolaiset lastentarvikkeiden jälleenmyyntiketjut “Juku” ja “Kaks Karu” haltuunsa vuoden 2011 aikana, kuin myös latvialaisen “Žaislų Planeta” ketjun ja Liettuassa toiminnassa olleet Chicco-myymälät.

Žaislų Planetan nimeksi muutettiin vuoden 2012 aikana “Toys’ Planet”.

Kotryna operoi Liettuassa, Latviassa, sekä Virossa Lego-tuotemerkin myymälöitä, sekä kansainvälisen “Kidz One” tuotemerkin konseptimyymälöitä.

Omien toimipaikkojensa ohella Kotryna Group tukkumyy lastentarvikkeita supermarketeille, apteekeille, muille lastentarvikeliikkeille, ja lastentarvikkeiden nettikaupoille.

Näihin tuotteita kantaviin jälleenmyyntiketjuihin kuuluvat kauppaketjut Maxima (yli 400 kauppaa), Rimi (244 kauppaa), Prisma, Iki, Norfa, Selver, kuin myös apteekkiketjut Eurovaistinė, Camellia, Tamro, Recipe, ja Magnum.

Kotrynan nettikaupan lippulaivamyymälä on nimeltään Babymarket, Baltian maiden suurin internetin yli lastentarvikkeita myyvä sivusto, joka toimii Virossa Jukukeskus.ee sivuston kautta.

Tämä verkkokauppa on saavuttanut suosiota laajan tuotevalikoimansa ohella myös sen edullisten hintojensa ansiosta.