Tallinnan Club Privé yökerho

Yökerho Club Privé löytyy keskeiseltä paikalta Tallinnaa, vanhankaupungin kulmalta ja Vabaduse väljak aukion vierestä, osoitteessa Harju 6.

Koko klubi, joka on rakennettu teatteritiloihin, heijastaa alueen tyylikkyyttä ja arvostusta, jota sille on kerääntynyt vuosien varrella.

Samasta rakennuksesta, joka on vuosien ajan tunnettu viihdetarjonnastaan, löytyvät muun muassa Japanin ja Norjan suurlähetystöt sekä amerikkalainen liikekeskus.

Club Privé yökerho Tallinna

Vuodesta 2003 avoinna olleen Club Privéen tiloissa toimivat aikoinaan ensimmäinen virolainen vaudeville teatteri Bel-Etage, kuin myös legendaarinen varietee-teatteri Tallinn.

Club Privén sisustus on toteutettu vastoin minimalistisia trendejä, edustaen pikemminkin ylellistä ja trendikästä kokonaisuutta ilmapiiriltään.

Energinen klubi on tapaamispaikka muun muassa Tallinnan muotimaailmalle, musiikinystäville, sekä kaikenikäisille paikallisen sosiaalielämän kermalle.

Tyylikkyys näkyy lisäksi yökerhon henkilökunnassa, joka on äärimmäisen ammattimainen, ystävällinen, ja asiallinen asiakaskuntaa kohden, auttaen toteuttamaan onnistuneen illanvieton.

Club Privé yökerho tanssilattia Tallinna

Klubissa soitettava musiikki vaihtelee jazzista funk-musiikkiin, diskoon, ja sielukkaaseen house & R&B-musiikkiin, hip hoppiin ja souliin illasta riippuen.

Club Privé tunnetaan tapahtumistaan ja paikassa esiintymässä käyvistä maailmantunnetuista DJ-artisteista ja muista esiintyjistä.

Privén menestys vuosien yli on rakentunut korkealuokkaiselle musiikkiohjelmistolle, mittatilaustyönä toteutetulle äänentoistojärjestelmälle, ovipolitiikalle, ystävälliselle henkilökunnalle, sekä loistavalle asiakaskunnalle.

Club Privé yökerho lounge Tallinna

Nimestään huolimatta Club Privé ei ole vain jäsenille tarkoitettu klubi, mutta sen asiakkaiden kohdalla tehdään karsintaa ovella.

Klubin ovipolitiikka, “naamakontrolli”, varmistaa oikeanlaisen sekoituksen ihmisiä kullekin illalle. Tyypillisesti sisätiloista löytyy hyvännäköistä, avaramielistä porukkaa.

Sinun ei tarvitse olla VIP, muotisankari, tai tyylikkyyden jumalatar päästäksesi läpi punaisista köysistä, mutta iltaa varten kannattaa panostaa näyttääkseen haluttavalta, itsevarmalta, ja provokatiiviselta.

Perjantaisin ja lauantaisin ikärajana klubille on 20-vuotta. Klubi avautuu kello 00 ja pysyy avoinna aamu-klo 05:een saakka.

Ajankohtainen tapahtumakalenteri ja iltojen teemat löytyvät paikan verkkosivuilta ja sosiaalisen median päivityksistä.

Club Privé
Harju 6
10130 Tallinna
prive.ee

Jos käyt Club Privén tapahtumaillassa, kuvat illan varrelta tulevat yleensä paikan Facebook-sivuille: www.facebook.com/clubprive.

Yökerholla on myös Twitter-sivut, osoitteessa www.twitter.com/prive_tallinn, joita päivitetään muun muassa lisätiedoilla iltojen tapahtumista ja paljolla muulla.