Tallinnan Coffee Angels kahvila

Coffee Angels kahvila toimii osana Tallinnan Telliskivi Loomelinnak keskusta, lähellä (650 m) kaupungin päärautatieasemaa.

Kahvila myy luomukahvia take awaynä mukaanotettavaksi tai paikan päällä nautittavaksi.

Coffee Angels kahvila TallinnaVoit ostaa kahvilasta myös luomu kahvipapuja, teetä, kaakaota, makeisia, ja juomien teon laitteita kotiinviemisiksi.

Kahvilan menu sisältää kahveista kategoriat espresso, espresso doppio, espresso macchiato, espresso doppio macchiato, cappuccino, latte macchiato, ja kaffee creme.

Voit tilata myös kaakaoita tai kuumaa suklaata, mukaanlukien piparminttukaakaota sekä espresso kaakaota.

Coffee Angelsista löytyy lisäksi eksklusiisesti Kusmi-merkin teelaatuja: Kusmi Strawberry Green, Kusmi Rooibos Bio, Kusmi Earl Grey, Kusmi Be Cool, Kusmi Gunpowder Green, Kusmi Boost, Kusmi Euphoria, Kusmi BB Detox, Kusmi Detox, Kusmi Algothea, Kusmi Anastasia, Kusmi Prince Vladimir, ja Kusmi Kashmir.

Smoothien ystäviä on muistettu kahvilassa mauilla mustikka, vadelma, goji, guava, acerolakirsikka, mango, sekä appelsiini.

Juomien yhteyteen voit ottaa luonnonmukaisia välipalapatukoita kategorioissa White Chocolate Heaven Peanut, Rocky Road, Yoghurt, Mango & Papaya, Chocolate Caramel & Nut, Brownie with Chunks, sekä Caramel Slice.

Luomumyslipatukoiden suhteen tarjolla on laatuja California Almond Valley, Persian Pomegranate Garden, Niagara Apple Country, ja Nova Scotia Blueberry Fields.

Coffee Angelsin kolmipyöräinen mobiilikahvila on mahdollista tilata palvelupisteeksi myös erilaisiin tapahtumiin, kuten yritystapahtumiin, markkinointikampanjoihin, jne.

Coffee Angels on saksalainen kahvilakonsepti, jolla on toimipaikkoja etenkin kautta Saksan, mutta myös monessa muussa Euroopan maassa.

Yhtiön Viron toimintoihin kuuluvat myös kahvinvalmistamisen työpajat, “Kohvivalmistamise ABC”, jossa opetellaan tekemään hyvää kahvia.

Koulutus kestää noin 2,5 tuntia, se on tarkoitettu 2-8 ihmisen ryhmille, ja opetus tapahtuu Telliskivi 60A osoitteessa olevassa Coffee Angels kahvilassa. Koulutupäivien ajankohdat on lueteltu paikan verkkosivuilla.

Coffee Angels
Telliskivi 60A, A3 rakennus, 1. kerros
10412 Tallinna
Aukioloajat: ti-pe klo 11-19, la, ma klo 11-17
www.coffee-angels.ee

Viron Coffee Angelsilla on olemassa omat Facebook-sivunsa, osoitteessa www.facebook.com/CoffeeAngelsEesti.

Jos haluat tutustua Coffee Angelesin toimintaan yleisemminkin, ketjulla on nettisivut osoitteessa www.coffeeangels.eu.