Colombini Casa – italialainen huonekaluliike Tallinna

Italialaista disainia edustava Colombini Casa huonekaluliike Tallinna operoi Kristiinen kaupunginosan Järven asuinalueella, osoitteessa Järve 2.

Myymälän taustalta löytyvä yhtiö on yksi Italian suurimmista disainer-huonekalujen valmistajista.

Yhtiön vahvuus ja sen suosio perustuu yhtenäisiin ratkaisuihin.

Colombini Casa huonekaluliike Tallinna.

Brändin henkilökohtaisia ja tyylikkäitä huonekaluratkaisuja on tarjolla keittiöön, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, sekä makuuhuoneeseen, valmistettuna yhteistyössä disainerin ja asiakkaan kanssa.

Lisäksi yhtiö valmistaa klassisia sisustus-elementtejä.

Colombini Casa keittiön huonekalut Tallinna.

Perheyrityspohjainen Colombini Casa on perustettu vuonna 1965, ja siitä on vuosien varrella kasvanut yksi maailman merkittävistä huonekalujen valmistajista.

Tallinnan puitteissa oleva myymälä on sijoitettu Järven asuinalueelle, noin 6 km (10 minuutin ajomatkan) päähän kaupungin ydinkeskustasta.

Colombini Casa italialainen huonekaluliike Tallinna
Järve 2
11314 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9-18, lauantai 10-15
colombinicasa.com/colombinicasa-tallinn/

Voit saada lisätietoja Colombini Casa huonekaluliike Tallinna myymälästä seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/colombinicasa/.

Yhtiön taustat ja historia – Colombini Casa italialainen huonekaluliike Tallinna

Vuonna 1965 perustettu yhtiö kuuluu Colombini Group -konserniin, joka on yksi johtavia italialaisten lasten makuuhuoneiden kalusteiden valmistajia.

Konsernilla on yhteensä 200 000 m2 verran tuotantotilaa, viisi tehdasta sekä noin 8 000 työntekijää, vastaten italialaisten, kuin myös eurooppalaisten, afrikkalaisten, ja Kauko-Idän markkinoiden tarpeisiin.

Osana tätä konsernia yhtiön filosofiana on tehdä parhaasta italilaisesta muotoilusta helposti hankittavaa kansainvälisesti.

Yhtiö ottaa “Made in Italy” konseptin ja korkean laatutason vakavasti, joka näkyy yhtiön kaikissa ulkomaisissa showroom-myymälöissä, myös Tallinnan toimipisteessä.

Colombini Casan toiminnan taustalla on idea antaa asiakkaille mahdollisuus innovatiiviseen kodin sisustamiseen, seuraten italialaisen elämäntyylin perusteita.

Tarjolla olevat vaihtoehdot sisältävät kaikkea aina luovista ja värikkäistä lastenhuoneista elegantteihin ja nykyaikaisiin olohuoneen disaineihin, kuin myös toimiviin keittiöihin ja viihtyisiin kahden hengen makuuhuoneisiin sekä hienostuneisiin somisteisiin.

Strategialtaan yhtiö pyrkii olla tavarantoimittaja koko kodin kalusteiden suhteen, tuotteilla, jotka edustavat henkilökohtaisia valintoja parhaisiin hinta-laatu suhteisiin.

Euroopan ohella brändi on tuonut Made in Italy -tyyliset sisustusratkaisunsa – panostuksella yksityiskohtiin, materiaaleihin, ja laatuun – myös Yhdysvaltoihin, Pohjois-Afrikkaan, sekä kaukoidän markkinoille.