Cortefiel vaatekauppa Tallinna – Rocca al Mare

Cortefiel vaatekauppa Tallinna toimii kaupungin puitteissa suositussa, suomalaisomisteisessa Rocca al Maren kauppakeskuksessa (Paldiski mnt 102).

Espanjalainen ketju tunnetaan tyylikkäänä miesten ja naisten vaate- ja asustemuodin brändinä, jonka tuotteet perustuvat eleganssiin, laatuun, sekä funktionaalisuuteen.

Vuonna 1946 perustettu yhtiö on ollut keskihintaisen muodin markkinajohtajana lähes perustamisestaan saakka.

Cortefiel vaatekauppa Tallinna - Rocca al Mare.

Ketjun toimipaikkojen taustalla on globaalisti operoiva espanjalainen Grupo Cortefiel -konserni, johon kuuluvat myös vaatekaupan ketjut Springfield, Pedro del Hierro, sekä women’secret.

Näistä Cortefiel on konsernin keskeisin tuotemerkki, joka on kohdistettu noin 35-45-vuotiaille miehille ja naisille, asiakkaille, joilla on nuorekas näköala elämään sekä avoin, tiedonhaluinen mieli.

Cortefiel vaatteet Viro.

Kautta kokoelmiensa, tuotemerkki kutsuu uskollista asiakaskuntaansa, joka on kasvanut yli 50:n vuoden ajan, löytämään vaihtoehtoista muotia, joka tarjoaa laatua ja upeita tyylejä.

Brändi tarjoaa viimeisimpiä tyylejä ja mukavuutta ihmisille jotka näkevät maailman nykyaikaisin silmin.

Tasainen kasvu vuosien yli on muuttanut Cortefielin merkittäväksi maailman tuotemerkiksi, jolla on oma paikkansa muodin maailmassa.

Tallinnan alueella löydät ketjun myymälän kaupungin länsipuolella sijaitsevan Rocca al Maren kauppakeskuksen tiloista,

Cortefiel vaatekauppa Tallinna – Rocca al Mare
Paldiski mnt 102, 1. kerros, Rocca al Mare
13522 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
cortefiel.com

Voit saada lisätietoja Cortefiel vaatekauppa Tallinna myymälästä seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/CortefielEstonia/.

Yhtiön taustat ja historia – Cortefiel vaatekauppa Tallinna

Ketjun vaateliikkeitä operoiva Grupo Cortefiel on Espanjan toiseksi suurin vaatteita myyvä jälleenmyyntikonserni.

Konserniin kuuluvat ketjun ovat Cortefielin (perinteinen vaatetus) ohella, Springfield (nykyaikainen ja kosmopoliittinen tyyli), sekä women’secret (alusvaatteet).

Konsernin myynnistä yli 85% tulee yhtiön kotimarkkinoilta, Pyreneiden niemimaan ympäriston alueelta, etenkin Espanjasta ja Portugalista.

Yhteensä konserni operoi noin 1 100 myymälää ja se on edustettuna Espanjan ja Portugalin ulkopuolella sekä omien myymälöidensä että franchise-putiikkien kautta.

Konsernin enemmistöomistajana ovat olleet syyskuusta 2005 lähtien pääomayhtiöt nimeltään PAI Partners, CVC Capital Partners, sekä Permira.