Tallinnan Cremeria italialainen gourmet kahvila

Italialainen gourmet kahvila Cremeria sijaitsee Tallinnan Tõnismäen asuinalueella, osoitteessa Pärnu mnt 46.

Cremeria on kotoisan sisustuksen omaava italialainen kahvila, suosittu paikka tulla maistelemaan uusia makuja ystävien tai perheen kanssa.

Cremeria italialainen kahvila TallinnaKahvila soveltuu erinomaisesti myös romanttiseen iltaan viinin ja italialaisten pikkupurtavan ääressä.

Paikan erikoisuuksiin kuuluvat Viron puitteissa ainutlaatuiset kuumat ja kylmät makeat kermavaahdot, monenlaisia erilaisia vaihtoehtoja, jokaiselle löytyessä oman suosikkinsa.

Cremerian juomavalikoimissa on kattavasti italialaisia viinejä, spumante-laatuja (kuohuviinejä), italialaisia oluita, kahveja, kaakaoita, italialaisia limonaadeja, sekä kevytjuomia.

Päivän mittaan myynnissä on lisäksi perinteisiä italialaisia keittoja, bruschetta-ruokia, pastaruokia, suolaisia ja makeita pannukakkuja, sekä tuoreita leivonnaisia.

Voit ostaa gourmet kahvilasta erilaisia italialaisia tuotteita myös mukaanviemisiksi, kuten limonaadeja, laadukkaita oliiviöljyjä, hilloja, jne.

Tallinnan puitteissa kahvilasta on mahdollista tilata tuotteita kotiin / toimistolle / hotellihuoneeseen toimitettuina, Pizzakoju OÜ:n (www.pizzakoju.ee) kautta tilattuna.

Cremeria
Pärnu mnt 46
10119 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe 9-22, la klo 15-23
www.facebook.com/CremeriaTallinn

Cremerian virallinen verkkosivusto löytyy Facebookista, osoitteesta www.facebook.com/CremeriaTallinn.

Facebook-sivuilla ilmoitetaan muun muassa poikkeuksellisista aukioloajoista, tarjouksista, ja tapahtumista.