Crocs myymälät Tallinna & Tartto – 2 liikettä & aukioloajat

Voit valita kahdesta Crocs myymälät Tallinna & Tartto vaihtoehdosta, mukana yksi liike Viron pääkaupungin puitteissa (Ülemiste Keskus).

Vuonna 2002 perustettu, Coloradosta käsin operoiva amerikkalainen yhtiö on yksi maailman nopeimmin suosiotaan kasvattavista jalkinebrändeistä, josta on vuosien varrella tullut suosittu niin naisten, miesten, kuin lastenkin keskuudessa.

Yhtiön perustamisesta saakka kenkäpareja on myyty yli 300 miljoonaa kappaletta yli 90 maan alueella.

Crocs myymälät Tallinna - Ülemiste Keskus.

Tallinna – Ülemiste Keskus.

Tuotemerkin kengät tehdään uniikista materiaalista nimeltään Croslite, joka reagoi jalkineiden käyttäjien ruumiinlämpöihin.

Tämä materiaaliteknologia, joka on myös poikkeuksellinen kevyttä, tekee kengistä samalla sekä hellävaraisia että ergonomiasta huoltapitäviä, sillä ne muotoutuvat käyttäjiensä jalkojen muotoihin.

Yhtiön omistama Croslite-materiaali on osoittautunut monella tapaa vallankumoukselliseksi ja suosituksi teknologiaksi, joka antaa kullekin kenkäparille pehmeän, mukavan, höyhenenkevyen, sekä antibakteriaalisen luonteen.

Crocs kengät Tallinna.

Kukin Crocs tuntuu kuin se olisi juuri sinua varten tehty. Lisäksi Croslite-materiaali pitää jalkasi lämpiminä myös erittäin äärimmäisissä ja kylmissä olosuhteissa.

Ketjun liikkeissä Tallinnassa ja Tartossa on tarjolla Crocseja yli 300 erilaisella vaihtoehdolla sekä neljän muotikauden tyyleillä varustettuna.

Tuotemerkin faneille suosittuihin tyyleihin kuuluvat kaikki aina ikonisista puukenkämalleista lenkkareihin, sandaaleihin, varsikenkiin, sekä korkokenkiin saakka.

Crocs myymälät Tallinna & Tartto – osoitteet & aukioloajat

Tallinna – Ülemiste Keskus
Suur Sojamäe 4, 2. kerros, Ülemiste Keskus
11415 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19
crocs.eu

Tartto – Kvartal Keskus
Riia 2, 2. kerros, Kvartal Keskus
51004 Tartu
Aukioloajat: maanantai-lauantai 10-21, sunnuntai 10-19

Voit saada lisätietoja Crocs myymälät Tallinna & Tartto vaihtoehdoista seuraamalla yhtiön sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/CrocsEesti/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen brändin tapahtumiin Virossa, uutuustuotteisiin & alennusmyynteihin, sekä paljon muuta.