Tallinnan Cubanita kuubalainen tanssiravintola

Kuubalainen tanssiravintola Cubanita sijaitsee osana Foorum kauppakeskuksen palveluita, Tallinnan ydinkeskustassa.

Cubanita tarjoaa asiakkailleen live-musiikin lounge-ravintolan Latinalaisen Amerikan temperamentilla ja nautittavalla ilmapiirillä.

Cubanita kuubalainen tanssiravintola Foorum Keskus TallinnaRavintolaan kuuluu kolme erillistä aluetta, mukaanlukien I-kerroksen Corona Extra Lounge, jossa voi nauttia kylmistä Corona juomista ja (Hookah lounge) vesipiipusta.

Yleinen ilmapiiri Cubanitassa on täynnä vapauden tunnetta ja ystävyyttä, jossa vierailijat tulevat osaksi loputonta karnivaalitunnelmaa.

Paikassa on helppo tavata ystäviä ja nauttia upeista latinalaisen amerikan inspiroimista, paikallisista korkealaatuisista raaka-aineista valmistetuista ruokalajeista.

Voit tutustua menuun kokonaisuudessaan ja tarjolla olevien ruokien hintoihin paikan verkkopalvelun kautta, osoitteessa www.Cubanita.ee.

Paikka on suosittu etenkin arkikeskipäivien ympärillä, tarjontaan lukeutuessa päivittäin hyvää hinta-laatusuhdetta edustavia lounaan erikoistarjouksia.

Cubanitan iltaohjelmaan kuuluu päivittäin tanssia, perjantain ja lauantain ollessa varattuja live-musiikille, tanssitaiteilijoille, ja kansainvälisille DJ-artisteille.

Jos haluat tanssia latinalaisen amerikan ryhmeihin tanssiopettajan johdolla, siihen on Cubanitassa mahdollisuus joka tiistai ja keskiviikko alkaen klo 21, sekä sunnuntai alkaen alkaen klo 20.

Ohjaajina toimivat Viron johtavat salsakouluttajat Frank Santos, Sergei Volodin (Fusion Dance Studio), Pirje Laagus (Corazón Salsa) ja Luis Izzo.

Argentiinalaista tangoa ravintolassa tanssitaan joka maanantaina klo 20:30 alkaen.

Ravintola on aika ajoittain vaihtanut tanssiensa ajankohtia, joten tarkista aina ennen paikalle menoa Cubanitan verkkopalveluista (www.cubanita.ee ja www.facebook.com/cubanitacafe) ajankohtainen ohjelma.

Cubanita Foorum Keskus
Narva maantee 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma klo 11-00, ti-la klo 11-02, su klo 12-00
www.cubanita.ee

Foorum kauppakeskus, jonka osana Cubanita toimii, sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa, ja lyhyen matkan päässä muun muassa matkustajasatamasta.

Muita ravintoloita saman ostoskeskuksen puitteissa ovat Bonaparte, Vapiano, Subway, sekä St. Patrick.