Tallinnan Decoland kodinkoneliike

Decoland kodinkoneliikkeellä on Tallinnan kaupungissa showroom-myymälä, joka sijaitsee Kesklinn-kaupunginosan Kitsekülan asuinalueen puitteissa, osoitteessa Hallivanamehe tänav 44.

Yhtiö, jonka päätoimiala on design kodinkoneiden maahantuonti ja tukkumyynti, tarjoaa showroom-myymälässään mahdollisuuden nähdä, testata, ja ostaa tarjolla olevia tuotteita.

Decoland kodinkonemyymälä Tallinna.

Showroom-myymälästä löytyvät muun muassa saksalaisen Küppersbuschin keittiökoneet, Loewen TV- ja audiolaitteet, ABK InnoVentin i-Cooking ruostumattomasta teräksestä valmistetut työtasot, keittolevyt, ilmastointilaitteet, induktio-ja kaasuratkaisut…

…Sirius-yhtiön ilmanpuhdistimet, Decolandin valkoiset ja mustat integroitavat liedet, Fisher & Paykel jääkaapit ja astianpesukoneet, Kera Interiorin sisustusvalot, Temptech viinijäähdyttimet…

…S-BOX:in keittiön työpinnan säilytysratkaisut, maustehyllyt, veitsilaatikot, ja sähköpistokkeet, Sub-Zero & Wolf ratkaisut keittiöön, sveitsiläiset Sculthess pyykinpesukoneet ja kuivausrummut, sekä Niviton ruostumattomasta teräksestä valmistetut sekoittimet.

Tallinnan alueella Decolandin maahantuomia tuotteita jälleenmyyvät mm. IDEMA (Pärnu mnt. 130), Arens Mööbel (Pärnu mnt. 139e/2 ja Luise 40), Scavolini Store (Tööstuse 47a), Puustelli (Pärnu mnt. 66), Camel Mööbel (Pärnu mnt 158), Mööblimasin (Ruunaoja 3), Maakri Disain (Maakri 23A), kuin myös Piel Disain (Liivalaia 40).

Decoland showroom-myymälä
Hallivanamehe 4
11317 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-17
www.decoland.ee

Decolandin virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/DecolandDisaintehnika.

Facebook-sivuja seuraamalla pysyt ajantasalla uusista Decolandin tarjoamista design kodinkoneista, alan trendeistä, ja yhtiöön liittyvistä muista uutisista.